Moda Haberleri oversize kabanlar hakkında ne düşünüyorsunuz ?

norwegian

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2014
10.254
7.406
248
merhaba arkadaşlar bonprixten bir kaban satın aldım tam anlamıyla oversize oldu yani 34 beden ama demek bu modelde siz ne düşünüyorsunuz resmimi çekip paylaşırım :)

Yakisana yakisiyor ama benim gibi oldukc minyon olanlar icinde kayboluyormus hissi veriyor. Vucut tipiniz musaitse neden olmasin.

Yakisana yakisiyor ama benim gibi oldukc minyon olanlar icinde kayboluyormus hissi veriyor. Vucut tipiniz musaitse neden olmasin.

canuım bende çok zayıfım aldım ama hoşuma gitmedi doğru diyosun iri olmak lazım bunun içinde :)
teşekkürler..geri iade yaptm umarım alırlar

merhaba arkadaşlar bonprixten bir kaban satın aldım tam anlamıyla oversize oldu yani 34 beden ama demek bu modelde siz ne düşünüyorsunuz resmimi çekip paylaşırım :)

Kış trendleri her sene farklı bir yüzünü gösteriyor..Kim derdi ki kadınlar vücutlarından büyük bedenli kabanlarla bu yılın modasını yakalayacak!

Son düzenleyen: Moderatör:
bence muhtesemler simdi ilkbahar icin oversize ceketler var topshopta bi tane denedm muthisti

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…