- 14 Aralık 2020
- 177
- 101
- 53
- Konu Sahibi Gizemli1007
Aynen öyleburçlara hiç inanmam ama aslan burcuna yapmak zorundasın kısmı cuk oturuyor. adamın benzini övülmek.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyleburçlara hiç inanmam ama aslan burcuna yapmak zorundasın kısmı cuk oturuyor. adamın benzini övülmek.
Aman benimki öküzdü. Hiç de veremem gazı coşmasın, kudursun kendi kendine uyuzıığğnnnn ııığğnnn ver gazı coşsun o zamannn
Canı tatlı istemiyordur belki Gangsta, olamaz mıYa övülesi varmış adamın, övün nolacak diliniz aşınmaz ya.
Diyorum kocama ben de "Ya doğruları duymak isteseydim psikologuma sorardım, beni öv arkadaşım senin işin bu, öveceksin hayatını yaşatacağım sana"..
Pazartesiydi sanırım, arabadayız, o lanet araba aynaları büyüteç gibi, suratımdaki her siyah noktayı sivilce izini neyim gösteriyor. Baktım aynada kendime biraz "Suratım sanki bugün biraz daha kırmızı ha, bi baksana" dedim (Işıkta bekliyorduk), "Bilmem, öyle mi? Fark edemedim, evet şurası biraz kızarmış gibi sıktın mı?" dedi. Ya arkadaşım nesi zor bunun "Ah bebeğim, canım benim mükemmel görünüyorsun, gel öpeyim bi muck aşkım balım yaların" filan de yani, dermatolog musun neyine bakacaksın zaten. Öv, ben de havaya gireyim akşama da tatlı ye işte. Tatlından oldun adam.
Ye tatliyi, dogur atliyi geldi aklimaYa övülesi varmış adamın, övün nolacak diliniz aşınmaz ya.
Diyorum kocama ben de "Ya doğruları duymak isteseydim psikologuma sorardım, beni öv arkadaşım senin işin bu, öveceksin hayatını yaşatacağım sana"..
Pazartesiydi sanırım, arabadayız, o lanet araba aynaları büyüteç gibi, suratımdaki her siyah noktayı sivilce izini neyim gösteriyor. Baktım aynada kendime biraz "Suratım sanki bugün biraz daha kırmızı ha, bi baksana" dedim (Işıkta bekliyorduk), "Bilmem, öyle mi? Fark edemedim, evet şurası biraz kızarmış gibi sıktın mı?" dedi. Ya arkadaşım nesi zor bunun "Ah bebeğim, canım benim mükemmel görünüyorsun, gel öpeyim bi muck aşkım balım yaların" filan de yani, dermatolog musun neyine bakacaksın zaten. Öv, ben de havaya gireyim akşama da tatlı ye işte. Tatlından oldun adam.
Hayatımın aşırı kolaylasacaginin farkındayımEşiniz demek ki gazla çalışıyor
Sizde nabza göre şerbet verin, bence sizin hayatınız kolaylaşır. Benim eşim de tam tersidir![]()
Canı tatlı istemiyordur belki Gangsta, olamaz mı![]()
Kendi kendini övme huyu yokturşaşırdım.eşim tıpkı anlattığınız gibi biri ve aslan burcu
ben övmesem kendi kendini över genede övgüsüz kalmaz
yemeklerin öyle güzel böyle güzel deyip yemek derdinden kurtulmuşluğum çok
Yaz bi kagida ezberleHayatımın aşırı kolaylasacaginin farkındayım
Ama beceremiyorum ki
Öyle durduk yere o cümleler çıkmıyor ağzımdan beceremiyorum ki
Ben koç eşim ikizlerEşin aslan yada koç burcuysa bunu yapmak zorundasın kaçarı yok![]()
2 hakkım olsunBenimki pohpohlama olsun diye ne över, ne de övülmekten hoşlanır. Anca çok gerçekçi bir durum olması lazım beni övmesi için, o zaman en benim diyen gelsin, ondan daha iyi övemez. Kendisininde övgüyü cidden hak ettiği, beklediği bir durumda onu övmedim diyelim, işte o zaman surat çekerim bütün gün. Burçla haşır neşir olanlardan bir tahmin bekliyorum inanmıyorum pek ama eğlenceli oluyor![]()
Ay ikizler deli ya, annem de ikizler, hic övemem kusura bakmasin, övmüyorum diye de her yaptigini sorar nasi olmus diye, adami g.tünden catlatirBen koç eşim ikizler
benimki ,aynanın karşısında saçını tararken"kaptın benim gibi karizmatik kocayı " diyip duruyor.Kendi kendini övme huyu yoktur
2 hakkım olsunilk tahminim terazi mi
![]()
Deli demeseydin iyiydi, kırıldım bir miktar.Ay ikizler deli ya, annem de ikizler, hic övemem kusura bakmasin, övmüyorum diye de her yaptigini sorar nasi olmus diye, adami g.tünden catlatir
Kova diyorumİstediğin kadar hakkın olsun sadece doğru tahmin çıkacak mı onu merak ediyorum bu tahmin tutmadı![]()
Oğlak o zaman bence ya ajskdkd (inş tutar bu seferİstediğin kadar hakkın olsun sadece doğru tahmin çıkacak mı onu merak ediyorum bu tahmin tutmadı![]()
Başak bu. Başak-oğlak gıcıklığı var bunda.Benimki pohpohlama olsun diye ne över, ne de övülmekten hoşlanır. Anca çok gerçekçi bir durum olması lazım beni övmesi için, o zaman en benim diyen gelsin, ondan daha iyi övemez. Kendisininde övgüyü cidden hak ettiği, beklediği bir durumda onu övmedim diyelim, işte o zaman surat çekerim bütün gün. Burçla haşır neşir olanlardan bir tahmin bekliyorum inanmıyorum pek ama eğlenceli oluyor![]()
İste simdi soyle yapiyosun, hayatim ahbabin biri ikizler burclarina deli dedi, yoluverdim oracikta, halbüsü sen öyle misin, ne kadar akli basinda, tutarli, super bi insansin, ay dur bi opcem, cok kanim kaynadi, vsDeli demeseydin iyiydi, kırıldım bir miktar.![]()
Terazi demiştim ilk ama çooook yanlış tahmindi terazi erkeklerinin ne kadar flörtöz olduğunu bir an unutmuşumBaşak bu. Başak-oğlak gıcıklığı var bunda.