Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Regli bitince başlayın her gün aynı saatte yapın iki çizgide koyuysa yumurtlama oluyorOvilasyon testi kullanlar hamilelik oldumu işe yaradımı ilkkez kullanacağım nasıl yapılır 20 tane var
Teşekkür ederimRegli bitince başlayın her gün aynı saatte yapın iki çizgide koyuysa yumurtlama oluyor
Benim 4 aydır olmadı o yüzden aldım zaten hormon tahlili vereceğim düzensiz regl güzel değerlendiriyorum aslında ama yumurtlama zamanımı bilemiyorumKullandım. Laboquick marka almıştım. Hiç çift çizgi göremedim. Üzülmüştüm. Yani sözde yumurtlama olmamış diye gösterdi ama ben vücudumdaki değişimlerden anladım yumurtlama zamanımı. O günleri değerlendirdim.
Şu an hamileyim.
Yani bence alıp boşuna strese girmeye gerek yok ama siz bilirsiniz tabii ki.
Kullanıp faydalanan da çok.
bence işe yarıyor canım. Ben mesela bu ay reglime 5 gün kala pik gördüm eğer ki takip etmeseydim reglime az kaldı ilişkiye gerek yok der ve ilişkiye girmezdim ha tutar tutmaz o ayrı Allah’ın bileceği iş. Geçen ay değil önceki ay yine ovulasyon testi kullanarak hamile kaldım ama kimyasal oldu mesela. Strese sokma kendini her yumurtlama da hamile kalabilecez diye bi kural yok biz değerlendirelim gerisi takdir ilahi.Benim 4 aydır olmadı o yüzden aldım zaten hormon tahlili vereceğim düzensiz regl güzel değerlendiriyorum aslında ama yumurtlama zamanımı bilemiyorum
Valla 4 aydır olmadı iki evladım var hiç bişey yapmadım ilk ay hemen kaldım şimdi bugün regl 1 günü 3 temmuzda hormonlarıma baktıracağım inşallah sorun çıkmaz mesela benim yumurtlama erken oluyordu heralde kızımda oğlumda 7 gün kala gebeliğimi öğrenmiştim kızımda regl 3 gün kala beta 115 di testleri atayım bakınbence işe yarıyor canım. Ben mesela bu ay reglime 5 gün kala pik gördüm eğer ki takip etmeseydim reglime az kaldı ilişkiye gerek yok der ve ilişkiye girmezdim ha tutar tutmaz o ayrı Allah’ın bileceği iş. Geçen ay değil önceki ay yine ovulasyon testi kullanarak hamile kaldım ama kimyasal oldu mesela. Strese sokma kendini her yumurtlama da hamile kalabilecez diye bi kural yok biz değerlendirelim gerisi takdir ilahi.
Bende kimyasal gebelik yaşadığım ay 14. Günde yumurtladım ama bu ay 26. Günde yumurtladım. Ve reglim de düzenlidir. Ne güzel kızınız da varmış oğlunuzda Rabbim ikisini de tattırmış size. Hormonlarınıza baktırın sonra biraz rahata bırakın olur Allah’ın izniyleValla 4 aydır olmadı iki evladım var hiç bişey yapmadım ilk ay hemen kaldım şimdi bugün regl 1 günü 3 temmuzda hormonlarıma baktıracağım inşallah sorun çıkmaz mesela benim yumurtlama erken oluyordu heralde kızımda oğlumda 7 gün kala gebeliğimi öğrenmiştim kızımda regl 3 gün kala beta 115 di testleri atayım bakın
Ya regl benim tuhaflaştı baya mesel geçen ay 2 gün normal gibi geldi zaten benim bayadır az az geliyordu 6 gün sürer ama sonra 4 gün çamur gibi geldi az bitti anlamadım bu ayda hep kahverengi geliyor şimdi kan gibi değil düşünmemek elde değil zaten hep kontrole giderim rahim temiz yani belkide 2 yıl önce yakınımı kaybettim hala alışamadım çok üzgünüm ondan da olmuş olabilirBende kimyasal gebelik yaşadığım ay 14. Günde yumurtladım ama bu ay 26. Günde yumurtladım. Ve reglim de düzenlidir. Ne güzel kızınız da varmış oğlunuzda Rabbim ikisini de tattırmış size. Hormonlarınıza baktırın sonra biraz rahata bırakın olur Allah’ın izniyle
Allah sabır versin inşallah. Hormon tahlillernizi yaptırın bişey yoktur umarım güzel haberler alırsınızYa regl benim tuhaflaştı baya mesel geçen ay 2 gün normal gibi geldi zaten benim bayadır az az geliyordu 6 gün sürer ama sonra 4 gün çamur gibi geldi az bitti anlamadım bu ayda hep kahverengi geliyor şimdi kan gibi değil düşünmemek elde değil zaten hep kontrole giderim rahim temiz yani belkide 2 yıl önce yakınımı kaybettim hala alışamadım çok üzgünüm ondan da olmuş olabilir
Gerçekten bana regl ile sabır versin ben 3 de veya 4 de olurum diyordum 1 de oldum şaka sinirlerim bozuldu bide aşırı saçım döküldü yüzümü sivilce bastıAllah sabır versin inşallah. Hormon tahlillernizi yaptırın bişey yoktur umarım güzel haberler alırsınız
Mesela adet değil çamur gibi geliyor geçen ayda iki gün normal geldi 4 gün çamur gibiAllah sabır versin inşallah. Hormon tahlillernizi yaptırın bişey yoktur umarım güzel haberler alırsınız