Ovilasyon testinde çift çizgi

Evet canım konyadayım
Ali acarı da çok duydum ama ben de mustafa ulusoya gidiyorum konyaya geldikçe. Medova da çok iyi bilgili bir doktor çok memnun kaldım eğer konyada yaşıyor olsam hep ona devam etmek isterdim sen yine bırakma ovulasyonu reglin bitince ertesi gün başla takıldığın anlamadığın olduğunda burdan sorarsın her hangi bir sıkıntınız yoksa ovulasyona devam etmeni öneririm

Ovilasyon testi benim için sıkıntı değilde eşime sıkıntı yapıyor gibi hissediyorum zorla gel diyor gibi oluyor hem devam et diyor bana hemde çift diyince zorlanıyor çok arada kaldım

Ovilasyon testi benim için sıkıntı değilde eşime sıkıntı yapıyor gibi hissediyorum zorla gel diyor gibi oluyor hem devam et diyor bana hemde çift diyince zorlanıyor çok arada kaldım
Öyle oluyor bazen yorulunuyor ama kolayına hiçbir şey yok. Bende bu ay 4 gün üst üste değerlendirdim yumurtlaman 2 veya daha fazla sürüyorsa havuç ye kuzum o çatlamasını sağlıyor

Ben geçen ay ilk defa ovulasyon denedim hamile kaldım ama kimyasalmış bu ay tekrar takip ettim 17 günün geçmesini bekliyorum inşallah tutmuştur

Öyle oluyor bazen yorulunuyor ama kolayına hiçbir şey yok. Bende bu ay 4 gün üst üste değerlendirdim yumurtlaman 2 veya daha fazla sürüyorsa havuç ye kuzum o çatlamasını sağlıyor
Üç gün yumurtlama gördüm 4 gün kaçmadı üç günü değerlendirmiştim ama çatlama olduğu günü değerlendirmemiştim çok geç catlıyor yumurtam 3 gün sürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…