Ovilasyon

torgok123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
Merhabalar regl günüm ve dünden beri bıçak saplanmaları var yumurtlama dönemini gördük ve değerlendirdik fakat dün çok ağrım oldu aynı yumurtlama gibi bugün bi Ovilasyon yaptım ve böyle çıktı bu normal mi

Adet gününden ovulasyon yapınca genelde gebeliği gösterir diyorlar erken gebelik testi varsa yap mutlaka

Sabah idrar evde kendim yaptım çıkmadı Ovilasyon çok fazla değil mi bu renk
Evet pik gösteriyor belkide adetim bu ay sasacak tekrar yumurtluyorsun bari boşa gitmesin değerlendir kuzum

Kan verdim daha çıkmadı ama hiç umudum yok
Ay İnşallah olur ya gebelik testi hatalı olsun çok isterim kanda daha net sonuç alırsın olumsuz olursada değerlendir bu bir iki gunuvardir bundada bir hayir

Ay İnşallah olur ya gebelik testi hatalı olsun çok isterim kanda daha net sonuç alırsın olumsuz olursada değerlendir bu bir iki gunu
Ay bende çok istiyorum sonuç olumsuz olunca da strese çok giriyorum

Ay bende çok istiyorum sonuç olumsuz olunca da strese çok giriyorum
Yapma diyemem normal insan Umut ediyor olumsuz olunca umutlar suya düşünüyor biz kadınlar duygusal iz hele söz konusu annelik olunca yapacak birşey yok dusucez kalkicaz devam pes etmek yok

Yapma diyemem normal insan Umut ediyor olumsuz olunca umutlar suya düşünüyor biz kadınlar duygusal iz hele söz konusu annelik olunca yapacak birşey yok dusucez kalkicaz devam pes etmek yok
Ay umut oldu çok teşekkür ederim sürekli bakıyorum daha çıkmadı

Yok ya dört gibi çıkar dedi hala çıkmadı ve üç gündür deli gibi terliyorum şuan su gibi oldum regl mi geliyor acaba

`