Adet gününden ovulasyon yapınca genelde gebeliği gösterir diyorlar erken gebelik testi varsa yap mutlakaMerhabalar regl günüm ve dünden beri bıçak saplanmaları var yumurtlama dönemini gördük ve değerlendirdik fakat dün çok ağrım oldu aynı yumurtlama gibi bugün bi Ovilasyon yaptım ve böyle çıktı bu normal mi Eki Görüntüle 3801753
Sabah idrar evde kendim yaptım çıkmadı Ovilasyon çok fazla değil mi bu renkAdet gününden ovulasyon yapınca genelde gebeliği gösterir diyorlar erken gebelik testi varsa yap mutlaka
Evet pik gösteriyor belkide adetim bu ay sasacak tekrar yumurtluyorsun bari boşa gitmesin değerlendir kuzumSabah idrar evde kendim yaptım çıkmadı Ovilasyon çok fazla değil mi bu renk
O testinde atabilir misinSabah idrar evde kendim yaptım çıkmadı Ovilasyon çok fazla değil mi bu renk
Adet gününden ovulasyon yapınca genelde gebeliği gösterir diyorlar erken gebelik testi varsa yap mutlaka
Kan verdim daha çıkmadı ama hiç umudum yokAdet gününden ovulasyon yapınca genelde gebeliği gösterir diyorlar erken gebelik testi varsa yap mutlaka
Onu çekmedim ya hafif bi gördüm sandım ama o kendi çizgisiydiO testinde atabilir misin
Ay İnşallah olur ya gebelik testi hatalı olsun çok isterimKan verdim daha çıkmadı ama hiç umudum yok
Sağol canım bi değerlendirelimEvet pik gösteriyor belkide adetim bu ay sasacak tekrar yumurtluyorsun bari boşa gitmesin değerlendir kuzum
Ay bende çok istiyorum sonuç olumsuz olunca da strese çok giriyorumAy İnşallah olur ya gebelik testi hatalı olsun çok isterimkanda daha net sonuç alırsın olumsuz olursada değerlendir bu bir iki gunu
Yapma diyemem normal insan Umut ediyor olumsuz olunca umutlar suya düşünüyor biz kadınlar duygusal iz hele söz konusu annelik olunca yapacak birşey yok dusucez kalkicaz devam pes etmek yokAy bende çok istiyorum sonuç olumsuz olunca da strese çok giriyorum
Ay umut oldu çok teşekkür ederim sürekli bakıyorum daha çıkmadıYapma diyemem normal insan Umut ediyor olumsuz olunca umutlar suya düşünüyor biz kadınlar duygusal iz hele söz konusu annelik olunca yapacak birşey yok dusucez kalkicaz devam pes etmek yok
İnşallah güzel haberlerini alirizAy umut oldu çok teşekkür ederim sürekli bakıyorum daha çıkmadı
İnşallah sizdeİnşallah güzel haberlerini aliriz
İnşallahhhhhhh gebesinizdir yaMerhabalar regl günüm ve dünden beri bıçak saplanmaları var yumurtlama dönemini gördük ve değerlendirdik fakat dün çok ağrım oldu aynı yumurtlama gibi bugün bi Ovilasyon yaptım ve böyle çıktı bu normal mi Eki Görüntüle 3801753
Ay hala bekliyorum ay inşallah yaİnşallahhhhhhh gebesinizdir ya
Güzel haberler bekliyoruzİnşallahhhhhhh gebesinizdir ya