Ovitralle çatlatma iğnesi

guzellikahsen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2024
27
5
1
22
27 Şubat öğlen 10.50 civarı iğne vuruldum akşam 11 gibi ilişkimiz oldu şu an hiç bir belirtim yok miden yanması var sadece iğnenin verdiği etkimi acaba? Yardımcı olursanız sevinirim

27 Şubat öğlen 10.50 civarı iğne vuruldum akşam 11 gibi ilişkimiz oldu şu an hiç bir belirtim yok miden yanması var sadece iğnenin verdiği etkimi acaba? Yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba ne durumdasın aynı gün iğne olmuşuz senle 4. Gün beta iğne etkisiyle 15.53 çıkmıştı 8. Gün gecesi beta 1.20 çıktı iğne gününden beri sağ kasık ağrım var hala geçmedi bi ümit belki yükselir diye belkiyorum zannetmesemde bugün 9. Gün sen ne durumdasın

10 gün boyunca iğnenin verdiği etkiye kaynaklı beta yüksek çıkıyor 14 ye kesin sonuç verir canım

Açıkçası bendede ara ara karın agirisi gibi ağrı oluyor iş yaparken fln bel ağrım var bide mide ekşimesi gibi şeyler oluyor

10 gün boyunca iğnenin verdiği etkiye kaynaklı beta yüksek çıkıyor 14 ye kesin sonuç verir canım
Biliyorum zaten var diye bakmadım düşüşünü görmek için baktım ama 6 günde düşünce bi tık moralim bozuldu tutmadığını düşünüyorum senin tutmuştur inşallah

Biliyorum zaten var diye bakmadım düşüşünü görmek için baktım ama 6 günde düşünce bi tık moralim bozuldu tutmadığını düşünüyorum senin tutmuştur inşallah
Bu dönemde stres önemli olabildiğince düşünce böyle olumsuzluklar ben geçen ayda denedim olmadı hatta 10. Gün hastaneye gittim bazi sıkıntılardan dolayı ama 4.20 cikti bnde çok mutlu oldum sonra baktım düşmüş yani diycem oki strese girme ağır kaldırma eğilip kalkarken çok yavaş ol

kızlar ben de üç gün önce çatlatma iğnesi yaptırdım karın ve kasıklarımda ağrı ve bacaklarımda halsizlik var ve aşırı gaz yaptı iğne reglime on gun kaldı hevesli değilim ama bı yandan da çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…