Ovitrele

Hay Allah . Bakalım sonucuna da tekrar aşılama istiyor musun hemen? Bende bugün adet oldum zaten
Bu ay adet olduğumda onu geçireceğim. Ocakta 2. aşılama olacak. Mecburen aşılama olmak zorundayım devlette tüp bebeğe başka türlü geçemiyorum çünkü. Şimdi sonuç geldi negatif

Bu ay adet olduğumda onu geçireceğim. Ocakta 2. aşılama olacak. Mecburen aşılama olmak zorundayım devlette tüp bebeğe başka türlü geçemiyorum çünkü. Şimdi sonuç geldi negatif
Yaa senden haber bekliyordum ben de. Üzüldüm ama kısmet değilmiş demek ki bu ay. Pes etmek yok denemeye devam

Haklısın devlet aşılama istiyor 3 tane sanırım. Dinlen biraz sende tekrar güzelce motivasyon tam olarak başlamamız lazım tedaviye. Üzülme bende mart ayında başlayacağım dediğin gibi yorulduk çok hemde . Artık iğne ilaç diyecek yanımız kalmadı

2 aşılama istiyor üniversite hastanesi tüp bebek öncesi. Keşke direkt tüp bebeğe geçebilsem ama geçemiyorum. Bir de yine tüm evrakları tekrardan istiyorlar 2. aşılama raporu için. Ay bıktım valla neden tekrardan evrak topluyorum ben 1 ayda ne değişmiş olabilir yani. Şeytan diyor tamamen bırak ama üzerine gitmezsem de olmaz ki..

Yok bırakmayalım zor bir süreç ama bırakmadan devam etmemiz gerekiyor. inşallah sonunda evlatlarımız kucağımızda olur

Yok bırakmayalım zor bir süreç ama bırakmadan devam etmemiz gerekiyor. inşallah sonunda evlatlarımız kucağımızda olur
Biz sanırım özelde tüp bebeğe başlayacağız canım ya. Bu süreçler devlette çok uzun işliyor. Her seferinde yeniden evrak vs. Bu hafta bir gidip görüsecegiz

Tamam canım teşekkür ederim .
Raporsuz tup bebek 80.000 tl, ilaclar da 40-45 tutarmis.
Raporlu 49000, ilaclarin da yarisini karsiliyor.
Yani arada 50000 gibi bir fark var.
Ayrica yeniyilda devlete de ozele de zam geliyor. Tup bebek ucretleri guncellenecekmis.
Eger rahmin ve yumurtalıklarin uygun ise rapor prosedurunu tamamlamak icin bu ay sana (indirimli bir sekilde) burda yapalim asilama dedi. Boylece 2 asilama sartini karsilar ve raporunu devletten cabuk alabilirsin dedi. Devlette asilama surecim subata kdar bitmeyecek cunku.
Eger hastane indirim yaparsa regl olunca gidip surece baslayacagim sanirim.
Regli bekliyorum hala.
Durumlar boyle canim

Merhabalar bugün ovitrele iğnesi sonrası 10.günüm test yaptım negatifti sorum şu ne zaman pozitif gördünüz
Gülüm bana nasip olmadı ama 10. Gün daha erken 15. Gün test günüdür herzaman iğnesiz veya iğneli ilişkinin üzerinden 15. Gün geçmesi gerek erken öğrenenlerde var ama bazen çok yanıltıcı oluyor nerden baksan 5 günün daha var ve pozitif veya negatife dönme ihtimali var hatta geç döllenme olursa 15. Günden sonra bile çıkabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…