- 20 Ağustos 2023
- 1.708
- 742
- 43
- 29
- Konu Sahibi sevgiiinur
-
Merhaba ben de 3 gün önce yaptırdım iğneyi fakat sadece karın ağrım oldu ilk gün 2.gün geçmişken ilişki sonrası tekrardan olmaya başladı acaba sizinde böyle oldu muKızlar iğnemin 10.günündeyim belirtilerim bu 10 gün içerisinde şöyleydi ;
1-) Göğüs uçlarım sızlıyordu , evde normalde çamaşır takmadığım zaman sızladığını hissettim 2-3 gün devam etti
2-) Kasık ağrım 7. Günde kaybolmuştu dün tekrardan başladı
3-)2-3 gündür çok sık gece idrara sıkışıyorum normalde 2-3 lt su içiyorum gece çok kalkmam ama 2 gündür dikkat ediyorum uyanıyorum sürekli
4-)hiç uyanasım gelmiyor ve canım ha bire bişeyler istiyor . Dün tavuk göğsü kızartması aşerdim resmen
Benim belirtilerim böyle, Bat 3 Mayıs benimle aynı durumu yaşayan aynı belirtileri veya başka belirtileri olan var mı ???
Normal canım iğnenin etkilerdir evet bende de oldu olmaya devam etti ve hapşırınca falan sağ tarafımda doluluk hissediyordum hep ama 7. Günde hepsi kayboldu şimdi tek tek çıkıyor normalde regl belirtileri yaşamam hatırlamıyorum yaniMerhaba ben de 3 gün önce yaptırdım iğneyi fakat sadece karın ağrım oldu ilk gün 2.gün geçmişken ilişki sonrası tekrardan olmaya başladı acaba sizinde böyle oldu mu
Bebeğim benimde dünden beri gaz savaşım var14.günden selaambenim 11.güne kadar çok belirtim vardı. 11de kesildi hepsi. sadece regl olacakmışım gibi bir sancım ve çok yoğun gazım var inşallah güzel haberler alırız valla
benim esim alışık AllahtanBebeğim benimde dünden beri gaz savaşım varay eşim Allahtan evde olmuyor vala içimde tuta tuta verem oluyorum
İnşallah sonuç alırız ya çok sancılı bir süreçmişNormal canım iğnenin etkilerdir evet bende de oldu olmaya devam etti ve hapşırınca falan sağ tarafımda doluluk hissediyordum hep ama 7. Günde hepsi kayboldu şimdi tek tek çıkıyor normalde regl belirtileri yaşamam hatırlamıyorum yaniinşAllah hamilelik belirtileridir çok normal senin Şuan ağrın olması yalancı hamilelik gibi düşün iğnenin etkilerini
Abbbooowwwbenim esim alışık Allahtan
Çok bebegim , inşaallah sonuçları güzel olurİnşallah sonuç alırız ya çok sancılı bir süreçmiş
ben sevgiliyken alıştırdımAbbbooowwwkızzzz iyi cesaret vala eşimde benim yanımda hiç utanmaz ama ben çok çekiniyorum ya
asıl sancı test yapma günü başlıyor vallaİnşallah sonuç alırız ya çok sancılı bir süreçmiş
Kız zaten şimdiden diyorum ki 1 hafta geçsin test yapayım hemenasıl sancı test yapma günü başlıyor valla
Ben şimdiden testi düşünüyorum vallaÇok bebegim , inşaallah sonuçları güzel olurkafanıza takmamaya çalışın ben öyle yaptım 10 gündür hiç test yapmadım mesela
inşallah güzel sonuclar alırsın valla. ben 14 gün nasıl gecirdim bana sorKız zaten şimdiden diyorum ki 1 hafta geçsin test yapayım hemen
Amin inşallahinşallah güzel sonuclar alırsın valla. ben 14 gün nasıl gecirdim bana sorhiç geçmicek sandım
valla çok silik bir çizgi çıktıAmin inşallahEe peki şuan sonuç ne
Sende yani cırkını çıkarmıştın canım her gün 3-4 tane test yapıyorduninşallah güzel sonuclar alırsın valla. ben 14 gün nasıl gecirdim bana sorhiç geçmicek sandım
Ayyyyy çok mutlu oldum hadi bakalım inşallah güzel sonuçlar gelirvalla çok silik bir çizgi çıktıreglime 4 gün daha var bakalım bekliiciiiz ümitlenmek istemiyorum
sabredemiyooğğruuummSende yani cırkını çıkarmıştın canım her gün 3-4 tane test yapıyordun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?