Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İğneden sonra bhcg yükseliyor bi süre 12. günde falan sıfırlanıyor ondan sonra eğer gebelik oluştuysa tekrar yükseliyor. Yani muhtemelen iğne etkisi buKızlar eşimle 9 10 haziranı değerlendirdik 12 Haziran çatlatma iğnesi oldum. Sonrası 3 günü değerlendirdik. Bugün test yaptım hem ovulasyon testim pikte hemde gebelik testim pozitif. Böyle olan oldu mu hiç ? Yalancı pozitif mi
Peki ovulasyon testimin hala pik olması normal miİğneden sonra bhcg yükseliyor bi süre 12. günde falan sıfırlanıyor ondan sonra eğer gebelik oluştuysa tekrar yükseliyor. Yani muhtemelen iğne etkisi bu
O da normal çünkü ovülasyon testleri bhcg yi de lh gibi pik olarak gösteriyorPeki ovulasyon testimin hala pik olması normal mi
Canım ben radyoloji teknikeriyim radyasyon altında çalışıyorum. Ve yarın nöbetçiyim Sence şuan kan testi vereyim mi nolur nolmaz diyeO da normal çünkü ovülasyon testleri bhcg yi de lh gibi pik olarak gösteriyor
İğne 12 haziranda olduğu için en erken 24-25 haziranda vermen lazım. Şu an doğru sonuç alamazsınCanım ben radyoloji teknikeriyim radyasyon altında çalışıyorum. Ve yarın nöbetçiyim Sence şuan kan testi vereyim mi nolur nolmaz diye
Hcg yüksek gelebilir ama bu gebekik var anlamına gelmez dediğim gibi iğne etkisidir. Allaha emanet çalışıcan :/Canım ben radyoloji teknikeriyim radyasyon altında çalışıyorum. Ve yarın nöbetçiyim Sence şuan kan testi vereyim mi nolur nolmaz diye
Yalancı canim ben 3 tane catlatma ignesi vuruldum 1dahaki Ay asilama olacakKızlar eşimle 9 10 haziranı değerlendirdik 12 Haziran çatlatma iğnesi oldum. Sonrası 3 günü değerlendirdik. Bugün test yaptım hem ovulasyon testim pikte hemde gebelik testim pozitif. Böyle olan oldu mu hiç ? Yalancı pozitif mi
Ben ovitrellenin 11. Günü kan verdim 1.38 çıktı erken mi vermişim sizce?İğne 12 haziranda olduğu için en erken 24-25 haziranda vermen lazım. Şu an doğru sonuç alamazsın
Yani 13te falan vermek lazım. 2 gün sonra tekrarlayınBen ovitrellenin 11. Günü kan verdim 1.38 çıktı erken mi vermişim sizce?
Evet 13 te regl oldumYani 13te falan vermek lazım. 2 gün sonra tekrarlayın