Ovitrella çatlatma iğnesi yalancı pozitiflik çıkartır mı ?

barbie62

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2025
100
45
13
27
Kızlar eşimle 9 10 haziranı değerlendirdik 12 Haziran çatlatma iğnesi oldum. Sonrası 3 günü değerlendirdik. Bugün test yaptım hem ovulasyon testim pikte hemde gebelik testim pozitif. Böyle olan oldu mu hiç ? Yalancı pozitif mi

Eklentiler

• IMG_5969.webp
    9 KB · Görüntüleme: 8
İğneden sonra bhcg yükseliyor bi süre 12. günde falan sıfırlanıyor ondan sonra eğer gebelik oluştuysa tekrar yükseliyor. Yani muhtemelen iğne etkisi bu

O da normal çünkü ovülasyon testleri bhcg yi de lh gibi pik olarak gösteriyor
Canım ben radyoloji teknikeriyim radyasyon altında çalışıyorum. Ve yarın nöbetçiyim Sence şuan kan testi vereyim mi nolur nolmaz diye

Canım ben radyoloji teknikeriyim radyasyon altında çalışıyorum. Ve yarın nöbetçiyim Sence şuan kan testi vereyim mi nolur nolmaz diye
İğne 12 haziranda olduğu için en erken 24-25 haziranda vermen lazım. Şu an doğru sonuç alamazsın

Hcg yüksek gelebilir ama bu gebekik var anlamına gelmez dediğim gibi iğne etkisidir. Allaha emanet çalışıcan :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…