Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi ya bende niye çatlamıyo diyorumMerhaba ovitrelle iğnesinin içinde hcg hormonu var gebelik testi ve ovulasyonlar yalancı pozitif çıkarır iğne yapıldığı zaman ovulasyon takibi yapilmiyor maalesef hep çift çizgi çıkacak iğne etkisi geçene kadaristediğiniz kadar yapın .. iğne etkisi 1 hafta sonra gidiyor 15ci gün gebelik testi yapabilirsiniz 15.günden önce yapacağınız testlerin hepsi sizi yanıltır
Yok kafana takma 36 saat içinde çatlama oluyor çoktaaaan çatlamıştır inşallah tutarHadi ya bende niye çatlamıyo diyorum
Çok sağol gerçekten öyle yapayımYok kafana takma 36 saat içinde çatlama oluyor çoktaaaan çatlamıştır inşallah tutarmaalesef bu hcg hormonundan dolayı takip olmuyor ovulasyonla tabi yapabilirsin ama yazık testler boşa gider 15. Gün direk gebelik testi yaparsın en temizi ondan öncesi hayal kırıklığı oluyor inanki
Rica ederim inş olurÇok sağol gerçekten öyle yapayım![]()
Bu belirtiler iğneden olabilir Buda çok erken test yapmışsınız zatenKızlar merhaba
43 yaşındayım 2019 da 4 aylıkken karnımda öldü, bir kerede tüp bebek denedik tutmadı, doktorum 8 mart da de çatlatma iğnesi yaptı,11 gün 12 gün ve 13 gün idrar testi yaptırdım varla yok arası aşırı silik çizgi çıktı, dün akşam kan testi verdim. 13. 65 değer
Ancak doktorum değer çok düşük heyecan yapma ilaçtan dedi, adetime de 2 gün var, yarın tekrar kan veri cem, çok moralim bozuldu ve umutsuzluğa kapıldım, böyle bir şey yaşayan var mı ? Yükselme ihtimali olur mu ? Hamile olsam dr bilirdi di mi,
Sabahları aşırı karın ağrısıyla uyanıyorum, kasık ağrısı ve hafif bulantım var, sürekli çişim var gibi hissediyorum, ve her an adet olacakmışım gibiyim
Merhaba ben de bugün ovitrelle iğne yaptıracağım. Bir hafta önce de klomen hap kullandım dua edin de inşallah benim de 2. Bir bebişim olsunMerhaba ovitrelle iğnesinin içinde hcg hormonu var gebelik testi ve ovulasyonlar yalancı pozitif çıkarır iğne yapıldığı zaman ovulasyon takibi yapilmiyor maalesef hep çift çizgi çıkacak iğne etkisi geçene kadaristediğiniz kadar yapın .. iğne etkisi 1 hafta sonra gidiyor 15ci gün gebelik testi yapabilirsiniz 15.günden önce yapacağınız testlerin hepsi sizi yanıltır
İnşallah olur canım hayırlısı olsunMerhaba ben de bugün ovitrelle iğne yaptıracağım. Bir hafta önce de klomen hap kullandım dua edin de inşallah benim de 2. Bir bebişim olsun
İnşallah canım ya iğneyi yaptırdım. Benim ilk çocukta da klomen kullandım 5 günlük klomenden sonra da ovitrelle iğne yaptırdım ve hamile kaldımİnşallah olur canım hayırlısı olsun
Şanslıymışsın canım bende tutmadı o iğneler maalesefİnşallah canım ya iğneyi yaptırdım. Benim ilk çocukta da klomen kullandım 5 günlük klomenden sonra da ovitrelle iğne yaptırdım ve hamile kaldım
İnşallah Rabbim senin de yüzünü güldürsünŞanslıymışsın canım bende tutmadı o iğneler maalesef
Amin inşallahİnşallah Rabbim senin de yüzünü güldürsün
Merhaba ben 4 haftalık hamileyim çok şükür Rabbim nasip etti. Sen naptın oldu mu hamilelikAmin inşallah![]()
Allah hayırlı etsin tekrar , maalesef olmadı ama yumurtlamadan beri ağrım var sağ kasıkta bide sağ yumurtalıkta benim polikistik over sebebiyle zincirlenmiş kistler var kiloda var napcam bilmiyorum hadi kiloyla kistleri geçtim yumurtlamadan 1 gün sonda başladı ağrım tam bugün 1 hafta oldu hala ağrım var batıp çıkıyo bide orda baskı hissi hissediyorumMerhaba ben 4 haftalık hamileyim çok şükür Rabbim nasip etti. Sen naptın oldu mu hamilelik
Tabi ki dua ederim Rabbim tez zamanda sağlıkla kucağına hayırlı bir evlat versin inşallahAllah hayırlı etsin tekrar , maalesef olmadı ama yumurtlamadan beri ağrım var sağ kasıkta bide sağ yumurtalıkta benim polikistik over sebebiyle zincirlenmiş kistler var kiloda var napcam bilmiyorum hadi kiloyla kistleri geçtim yumurtlamadan 1 gün sonda başladı ağrım tam bugün 1 hafta oldu hala ağrım var batıp çıkıyo bide orda baskı hissi hissediyorumbana dua et canım ..
![]()
Soğan kürü falan yaptın mı hiç? Ben onu da yapmıştım Bi de süte maydanoz koyup iyice kaynat adetliyken buharına otur ama bu dediklerimi şimdilik yapma bakalım o batmalar inşallah gebelik batması olur benim de batıyorduTabi ki dua ederim Rabbim tez zamanda sağlıkla kucağına hayırlı bir evlat versin inşallah
Amin inşallahTabi ki dua ederim Rabbim tez zamanda sağlıkla kucağına hayırlı bir evlat versin inşallah