- 29 Kasım 2024
- 110
- 53
- 13
- 27
- Konu Sahibi tekrdag5905
-
Evet bende öyle biliyorumİğne etkisi 14 gün sürüyor diye yazıyor
Acil doktoru değer çok ortada fakat olmasa 0.5 çıkıyor seninki 5e yakın yükselme ihtimali yüksek 1 hafta sonra tekrar kan ver dedi14 güne kadar testler yanıltıcı oluyır ipne sebebiyle
hayır benim iğnenin ilk haftası 13 çıkmıştı ama iğneden 19 gün sonra regl oldum. sizin daha iğneden 9 gün gecmiş. yani düsebilir de çıkabilir de. iki ihtimal de aynı su anAcil doktoru değer çok ortada fakat olmasa 0.5 çıkıyor seninki 5e yakın yükselme ihtimali yüksek 1 hafta sonra tekrar kan ver dedi
Bel ve kasık ağrım oluyor ama bilemiyorum
Evet kesinlikle 1 hafta beklicem zaten tekrar kan vermek için. Sizinde kasık bel ağrınız vs oluşmuş muyduhayır benim iğnenin ilk haftası 13 çıkmıştı ama iğneden 19 gün sonra regl oldum. sizin daha iğneden 9 gün gecmiş. yani düsebilir de çıkabilir de. iki ihtimal de aynı su an
regl olmadan önce çok şiddetli ağrılarım oldu o ay. normalde regl belirtilerim hafif olurdu.Evet kesinlikle 1 hafta beklicem zaten tekrar kan vermek için. Sizinde kasık bel ağrınız vs oluşmuş muydu
Çok kafa karıştırıcı bir durumregl olmadan önce çok şiddetli ağrılarım oldu o ay. normalde regl belirtilerim hafif olurdu.
evet iğne olduğum ay çok zordu benim için de. ilk defa bedenimin öyle büyük tepkiler verdiğini gördüm ben. hatta hamile kaldığımda bile öyle tepkiler oluşmamıştıÇok kafa karıştırıcı bir durum
Aaa şuan hamile misiniz yoksa doğum yaptınız mıevet iğne olduğum ay çok zordu benim için de. ilk defa bedenimin öyle büyük tepkiler verdiğini gördüm ben. hatta hamile kaldığımda bile öyle tepkiler oluşmamıştı
doğurdum 4 ay olduAaa şuan hamile misiniz yoksa doğum yaptınız mı
Yaaa Allah analı babalı büyütsündoğurdum 4 ay oldu
işte gecen yıl 15 nisanda çatlatma iğnesi oldum. 4 mayısta regl oldum. o ay sancım ve kanamam çok olunca doktorum bi ay ara verelim sonra yine çatlatma iğnesi deneyeceğiz dedi. 28 mayısta regl olmayı beklerken hamile olduğumu öğrendimYaaa Allah analı babalı büyütsünÇok sevindim tedavi ile mi oldu
Ayyy ne kadar güzelişte gecen yıl 15 nisanda çatlatma iğnesi oldum. 4 mayısta regl oldum. o ay sancım ve kanamam çok olunca doktorum bi ay ara verelim sonra yine çatlatma iğnesi deneyeceğiz dedi. 28 mayısta regl olmayı beklerken hamile olduğumu öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?