Ovitrella ignesinin 3 gunu

Erbdky

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2018
2.290
1.419
133
40
Kizlar merhaba ovitrella ignesi oldum 3.gunu bhcg yaptıran oldumu olduysa kac cikmisti

Öyle bir şey yapan görmedim ama idrar testiyle evde takip edenler var 8. Güne kadar pozitif çıkıp negatife dönüp sonra 11 12. Gün gibi pozitife dönen yani gebe olanlar var. Zaten en az 10 gün test yapmayın deniliyor çünkü iğne içeriği beta hcg hormonu içeriyor. Yalancı pozitif yani

Bende çarsmaba öğlen vurdum canım aramızda pek bişey yokmuş.igneden sonra vücudunda belirtiler oldu mu .hemen test yapma en az 10gun sonra yap
Adet sancısı gibi kasiklarimda sancı oluyo doluluk hissi var yumurtaliklarimda baş ağrısı var ondan mı bilmiyorum

Adet sancısı gibi kasiklarimda sancı oluyo doluluk hissi var yumurtaliklarimda baş ağrısı var ondan

Adet sancısı gibi kasiklarimda sancı oluyo doluluk hissi var yumurtaliklarimda baş ağrısı var ondan mı bilmiyorum
Merhaba bende 5 gün femera kullanıp salı günü sabah ovitrelle igne oldum.ayni durumlar bende de oldu normal mi sizce

İğnenin 6.gunu bhcg 24.3 çıktı hamilelik olur yukselir çok çok amin

Çok erken yapmışsın canım ya 😂benimde bugün 8.gunum dayanabilir inssalh .ama bence iğnenin etkisdir düşüştedir büyük ihtimal
Farkındayım bildiğim halde o bile mutlu etti. 😊 Umarım sağlıkla gerçekten artar değerim sanada nasip etsin Rabbım amin

Gitmedim sadece kan tahlili verdim saglik ocaginda

Merhaba yeniden catlatma ignesinin 9.gunu gebelik testi yoktu ovulasyon testi vardi hamilelikte ovulasyon testinde koyuluga göre hamileliği gösteriyormuş testi yukluycem daha önce yapan oldumu doğru ciktimi

Eklentiler

• 20230121_214924.webp
    20230121_214924.webp
    54,6 KB · Görüntüleme: 35
Merhaba yeniden catlatma ignesinin 9.gunu gebelik testi yoktu ovulasyon testi vardi hamilelikte ovulasyon testinde koyuluga göre hamileliği gösteriyormuş testi yukluycem daha önce yapan oldumu doğru ciktimi
Merhaba tekrar kan verdiniz mi acaba sın durum nedir

Öyle bir şey yapan görmedim ama idrar testiyle evde takip edenler var 8. Güne kadar pozitif çıkıp negatife dönüp sonra 11 12. Gün gibi pozitife dönen yani gebe olanlar var. Zaten en az 10 gün test yapmayın deniliyor çünkü iğne içeriği beta hcg hormonu içeriyor. Yalancı pozitif yani
Canım benim yarın iğnenin 10.günü yanlıs çıkma ihtimali var mıdır yinede

Back
X