Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende çarsmaba öğlen vurdum canım aramızda pek bişey yokmuş.igneden sonra vücudunda belirtiler oldu mu .hemen test yapma en az 10gun sonra yapKizlar merhaba ovitrella ignesi oldum 3.gunu bhcg yaptıran oldumu olduysa kac cikmisti
Adet sancısı gibi kasiklarimda sancı oluyo doluluk hissi var yumurtaliklarimda baş ağrısı var ondan mı bilmiyorumBende çarsmaba öğlen vurdum canım aramızda pek bişey yokmuş.igneden sonra vücudunda belirtiler oldu mu .hemen test yapma en az 10gun sonra yap
Adet sancısı gibi kasiklarimda sancı oluyo doluluk hissi var yumurtaliklarimda baş ağrısı var ondan
Merhaba bende 5 gün femera kullanıp salı günü sabah ovitrelle igne oldum.ayni durumlar bende de oldu normal mi sizceAdet sancısı gibi kasiklarimda sancı oluyo doluluk hissi var yumurtaliklarimda baş ağrısı var ondan mı bilmiyorum
İĞNEDEN CANIM OADET GÜNÜN GEÇİNCE YAPTIR ŞU AN ZATEN POZİTİF ÇIKARAdet sancısı gibi kasiklarimda sancı oluyo doluluk hissi var yumurtaliklarimda baş ağrısı var ondan mı bilmiyorum
Normal galiba birçok kişide bu belirtileri veriyomusMerhaba bende 5 gün femera kullanıp salı günü sabah ovitrelle igne oldum.ayni durumlar bende de oldu normal mi sizce
Çok erken yapmışsın canım yaİğnenin 6.gunu bhcg 24.3 çıktı hamilelik olur yukselir çok çok amin
Farkındayım bildiğim halde o bile mutlu etti.Çok erken yapmışsın canım yabenimde bugün 8.gunum dayanabilir inssalh .ama bence iğnenin etkisdir düşüştedir büyük ihtimal
İnsaalh canım iğneden sinra kontrole gittin miFarkındayım bildiğim halde o bile mutlu etti.Umarım sağlıkla gerçekten artar değerim sanada nasip etsin Rabbım amin
Teşekkür ederimNormal galiba birçok kişide bu belirtileri veriyomus
Merhaba tekrar kan verdiniz mi acaba sın durum nedirMerhaba yeniden catlatma ignesinin 9.gunu gebelik testi yoktu ovulasyon testi vardi hamilelikte ovulasyon testinde koyuluga göre hamileliği gösteriyormuş testi yukluycem daha önce yapan oldumu doğru ciktimi
Canım benim yarın iğnenin 10.günü yanlıs çıkma ihtimali var mıdır yinedeÖyle bir şey yapan görmedim ama idrar testiyle evde takip edenler var 8. Güne kadar pozitif çıkıp negatife dönüp sonra 11 12. Gün gibi pozitife dönen yani gebe olanlar var. Zaten en az 10 gün test yapmayın deniliyor çünkü iğne içeriği beta hcg hormonu içeriyor. Yalancı pozitif yani
Az bir ihtimal var ama çok az bence, genelde 10 11 güb doğru çıkıyorCanım benim yarın iğnenin 10.günü yanlıs çıkma ihtimali
Hayırlısı olsun inşallahAz bir ihtimal var ama çok az bence, genelde 10 11 güb doğru çıkıyor
İnşallah güzel haberler alırsınızHayırlısı olsun inşallah![]()
İnşallahİnşallah güzel haberler alırsınız