• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrella sonrası beta

• Konu Sahibi Konu Sahibi Xerdem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Xerdem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2022
92
33
38
28
Merhabalar kızlar ben 1 Kasım öğlen 12 de ovitrella vurdum.
1 Kasım gece 12
2 Kasım öğlen 12
2 Kasım gece 12 birliktelik oldu.
Şu ana kadar herhangi bir lekelenmem falan olmadı. Hatta şu an adetim gecikmesinin üstünden 2. Günüm dün dayanamayıp beta verdim . 12 çıktı yalnızca şaşırdım açıkçası.
Hem bu kadar düşük çıkması normal mi ?
Geç döllenme olma ihtimali yoktur değil mi?

1 Kasım gece 12
2 Kasım öğlen 12
Şu ana kadar herhangi bir lekelenmem falan olmadı. Hatta şu an adetim gecikmesinin üstünden 2. Günüm dün dayanamayıp beta verdim . 12 çıktı yalnızca şaşırdım açıkçası.
Yani ilacın etkisi gecmiştir idrarda bile 10 gün sonra ilaç etkisi yok oluyomuş geç döllenme olabilir neden olmasın bir kaç gün daha bekle canım sonra tekrar kan verirsin

Öyle mi umut oldunuz bana teşekkür ederim cevabınız için 2 yıla yakındır istiyoruz. 🍭 Sizin de sağlıkla gelsin bebisiniz

Merhaba
Ovitrelle vurulduktan 36 saat sonra yumurtanın çatladığı söyleniyor ki bazen daha geç çatlayabiliyor
36 saat sonra çatladıysa 2 Kasım gecesi çatlamış
Genelde çatladıktan 14 gün sonra regl olunuyor yani regl gününüz yarın, henüz geçmemiş
Yarın dün kan verdiğiniz yerde aynı saatte yine kan verip yükselişi takip edin
Sağlıkla gelsin inşallah bebiş ☺️🤲🏼

ovitrelle’nin etkisi geçmiştir şu ana kadar. düzenli olarak artması önemli hayırlı olsun🌸

Yani ilacın etkisi gecmiştir idrarda bile 10 gün sonra ilaç etkisi yok oluyomuş geç döllenme olabilir neden olmasın bir kaç gün daha bekle canım sonra tekrar kan verirsin
Pazartesi bekleyeyim diyorum kan için bazısı iğne sonrası 14-16 günde adet olmuş.herseye rağmen beklemek en iyisi galiba

ovitrelle’nin etkisi geçmiştir şu ana kadar. düzenli olarak artması önemli hayırlı olsun🌸
Hayırlısı olsun inşallah benim Mart ayında kimsayal oluştu. Düşük beta olunca ona yordum. Sizlerin cevapları Umut oldu ban

Pazartesi bekleyeyim diyorum kan için bazısı iğne sonrası 14-16 günde adet olmuş.herseye rağmen beklemek en iyisi galiba
Ben 19. gün adet oldum canım ama yumurtam kist olmuş o yüzden gecikmiş. Bence senin beta da 12 çıktığı için gebelik var

Merhaba
Ovitrelle vurulduktan 36 saat sonra yumurtanın çatladığı söyleniyor ki bazen daha geç çatlayabiliyor
36 saat sonra çatladıysa 2 Kasım gecesi çatlamış
Genelde çatladıktan 14 gün sonra regl olunuyor yani regl gününüz yarın, henüz geçmemiş
Yarın dün kan verdiğiniz yerde aynı saatte yine kan verip yükselişi takip edin
Sağlıkla gelsin inşallah bebiş ☺️🤲🏼
Cevabınız için teşekkürler yarın ya da pazartesi beklicem sonucu yazarım yine

Sen gecikme olduğun da kan verdin mi
Kan vermedim doktorum ver dedi 14 gün sonra ama hiç müsait olamadım ve tamamen kesinleşsin istedik eşimle. Tam kan vereceğimiz gün adet oldum. Kesin gözüyle bakıyordu doktorum da ama meğer yumurta kist olmuş çatlamamış

Kan vermedim doktorum ver dedi 14 gün sonra ama hiç müsait olamadım ve tamamen kesinleşsin istedik eşimle. Tam kan vereceğimiz gün adet oldum. Kesin gözüyle bakıyordu doktorum da ama meğer yumurta kist olmuş çatlamamış
Anladım sağolun sizin için en güzeli iyisi olsun inşallah

1 Kasım gece 12
2 Kasım öğlen 12
5 üstü gebelik var denir sizde var ama bir süre yükselmesine bakarlar bu süreçte sabırla bekleyin

Bnmde 15.gunum kaşık batması ve ağrım var sanki adet olcak gibi . Sizin belirti var mı

İnşallah çok üzdü bu durum beni 🥺🥺
Evet tahmin ediyorum insan acaba ay olur mu diyor tekrar başa sarmak çok yıpratıcı. 😥Benim eşim şeker hastası olduğunu öğrendik yakın zamanda bu da etkiliyor bizi diye düşünüyorduk. Ama dualarım sizinle inşallah sizin için güzel haber alırız yakın zamanda

Bnmde 15.gunum kaşık batması ve ağrım var sanki adet olcak gibi . Sizin belirti var mı
İnanın hiç belirti olmasa bile vücudum ufak bir yerim agrisa hemen ona yoruyorum. Benim hafif olacak hissi var vucumda yada ben öyle yorumluyorum. Bilemiyorum 🤐😶

Back
X