- 23 Mart 2021
- 78
- 12
- 8
- 28
- Konu Sahibi Fatma Akar
-
Bende senin gibi ilk defa yaptım çok merak ediyorum bu gün 7 gün olacak senin gibi tiroit hastasıyımİlk Çatlatma iğnesinde gebe kalan varmı ilk iğnemı oldum merak içindeyim
Yok canım yan etki yapmazİlac ta kullanıyorum yan etkı yapar diye korkuyorum
Hangi ilacı kullandın ben klomen kullandım tiroit imi yükseltti bu ay letu kullandımİlac ta kullanıyorum yan etkı yapar diye korkuyorum
Senin kac cıktı benım 4.8 , 2.5. Düsmeden olmaz diyor doktorYok canım yan etki yapmaz
Gülüm benimde 4.5 ti tedavim iptal oldu iki ay propycil diye ilaç tedavisi gördüm biraz düzene girdi ondan sonra bebek tedavisine başladıkSenin kac cıktı benım 4.8 , 2.5. Düsmeden olmaz diyor doktor
EutHangi ilacı kullandın ben klomen kullandım tiroit imi yükseltti bu ay letu kullandım
Tiroid için euthyrox kullanıyorum 3gün 25 ml 4 gün 50 ml çatlatma içinde letuHangi ilacı kullandın ben klomen kullandım tiroit imi yükseltti bu ay letu kullandım
Canım ben 15 yıldır tiroit hastasıyım üç tane çoçugum oldu hiç ilaç kullanmadımİlac ta kullanıyorum yan etkı yapar diye korkuyorum
Letu iyi bir ilaçEut
Tiroid için euthyrox kullanıyorum 3gün 25 ml 4 gün 50 ml çatlatma içinde letu
2 yıldır denıyoruz bebek olmayınca dediler düzelmesi lazım mecbur kullanıyorumCanım ben 15 yıldır tiroit hastasıyım üç tane çoçugum oldu hiç ilaç kullanmadım
Endokrin doktorunla sürekli itibat halinde ol kullandıgın ilacı bilmiyorum ben hiç ilaç kullanmadım yıllardır klomen kullandım bana yan etki yaptı sakın klomen kullanma tiroit i çok yükseltiyor2 yıldır denıyoruz bebek olmayınca dediler düzelmesi lazım mecbur kullanıyorum
Klomen çatlatma içinmi o nedirEndokrin doktorunla sürekli itibat halinde ol kullandıgın ilacı bilmiyorum ben hiç ilaç kullanmadım yıllardır klomen kullandım bana yan etki yaptı sakın klomen kullanma tiroit i çok yükseltiyor
Evet oda letu gibi yumurta büyütücü ilaçKlomen çatllatma içinmi onedir
Evet oda letu gibi yumurta büyütücü
Canım kendine sitres yapma kaçıncı günün iğneninKlomen çatllatma içinmi onedir
Yarın 1 hafta olucak daha cok yenı ama işte beklemek cok zorCanım kendine sitres yapma kaçıncı günün iğnenin
İnşallah olur canım üzülme allah büyükYarın 1 hafta olucak daha cok yenı ama işte beklemek cok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?