- 30 Ağustos 2023
- 78
- En iyi cevaplar
- 1
- 27
- 3
- 28
- Konu Sahibi melekkkkkkkkkkkkkkkkk
Çatlatma ignesinin 10. Günü sizce test yapmalı mıyım ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay beklemek çok zor ya inşallah olur teşekkür ederimBence yapmayın dayanın birkaç gün daha yanıltabilir insan sonra daha çok üzülüyor inşallah pozitif olur
Evet saat geçmiyor insana ama pozitif çıkınca da insan acaba iğne etkisi mi diye takılıyorAy beklemek çok zor ya inşallah olur teşekkür ederim
Dayanamiycam sabah bı yapicam yaEvet saat geçmiyor insana ama pozitif çıkınca da insan acaba iğne etkisi mi diye takılıyor
Nasıl çıktı merak ettim. O zaman çift görürseniz de çok odaklanmayın inşallah vardırDayanamiycam sabah bı yapicam ya![]()
Yok negatif çıktıNasıl çıktı merak ettim. O zaman çift görürseniz de çok odaklanmayın inşallah vardır![]()
Sanırım yok. Negatif çıktıEvet saat geçmiyor insana ama pozitif çıkınca da insan acaba iğne etkisi mi diye takılıyor
Üzmeyin kendinizi olacağına varıyor inşallah kısa sürede güzel haber alırsınızSanırım yok. Negatif çıktı![]()
Valla bende 12. Gün dün yaptım negatif çıktı ama 14.15 de de pozitife dönen varmış. İnşallah bı umutla bekliyorum. Belirtilerim devam ediyor çünküBenimde 8.gün bugün test yapsam yalancı pozitif alacağımı biliyorum ama yine de test yapmak istiyorum 7-8 gün daha nasıl geçer bilmiyorum
Bende dün doktor kontrolüne gittim adet ve hamilelik belirtileri tamamen aynı hiç bir şekilde ayırt edemezsin dedi regl tarihinin geçmesini beklemek sonra test yapmaktan başka bir seçeneğimiz yok maalesef beklemek ne kadar zor olsa daValla bende 12. Gün dün yaptım negatif çıktı ama 14.15 de de pozitife dönen varmış. İnşallah bı umutla bekliyorum. Belirtilerim devam ediyor çünkü
Evet bekleyemiuor ya. Hakkımız da hayirlsii olsun inşallahBenimde 8.gün bugün test yapsam yalancı pozitif alacağımı biliyorum ama yine de test yapmak istiyorum 7-8 gün daha nasıl geçer bilmiyorum
İnşallah hamilesinizdirBenim 11. Günüm az önce test yaptım dayanamadım çok silik çizgi var
İnşallah hamileyizdir salı günü kan vericem doktorum öyle söyledi o zamana kadar da her gün test yapıp bakıcam çizgi tamamen siliniyor mu yoksa belirgin oluyo mu hayırlısı olsun hepimiz içinİnşallah hamilesinizdir14.15 gün filan kan verirsiniz. Bende öyle yapicam
Ben dayanamadım şimdi bır kere daha yaptım silik çıktıİnşallah hamileyizdir salı günü kan vericem doktorum öyle söyledi o zamana kadar da her gün test yapıp bakıcam çizgi tamamen siliniyor mu yoksa belirgin oluyo mu hayırlısı olsun hepimiz için
Valla bende bilmiyorum bazı kişilerde 10 . Gün etkisini kaybediyor kimisinde 7. Günden sonra değişiyor demekki testi yapıp takip edelim inşallah güzel haberler veririz testi de paylaşayımBen dayanamadım şimdi bır kere daha yaptım silik çıktıacaba iğnenin etkisi mi bilmiuorum ya
Kan tahlili verdiniz mi acaba sonucunuz ne oldu benimde 10 .günüm artı met kaset test sonucum şöyle bakarmisinizBenim 11. Günüm az önce test yaptım dayanamadım çok silik çizgi var