OVİTRELLE 10. GÜN SİZCE TEST YAPMALI MIYIM ?

Benimde 8.gün bugün test yapsam yalancı pozitif alacağımı biliyorum ama yine de test yapmak istiyorum 7-8 gün daha nasıl geçer bilmiyorum

Benimde 8.gün bugün test yapsam yalancı pozitif alacağımı biliyorum ama yine de test yapmak istiyorum 7-8 gün daha nasıl geçer bilmiyorum
Valla bende 12. Gün dün yaptım negatif çıktı ama 14.15 de de pozitife dönen varmış. İnşallah bı umutla bekliyorum. Belirtilerim devam ediyor çünkü

Valla bende 12. Gün dün yaptım negatif çıktı ama 14.15 de de pozitife dönen varmış. İnşallah bı umutla bekliyorum. Belirtilerim devam ediyor çünkü
Bende dün doktor kontrolüne gittim adet ve hamilelik belirtileri tamamen aynı hiç bir şekilde ayırt edemezsin dedi regl tarihinin geçmesini beklemek sonra test yapmaktan başka bir seçeneğimiz yok maalesef beklemek ne kadar zor olsa da

İnşallah hamilesinizdir 🤲 14.15 gün filan kan verirsiniz. Bende öyle yapicam
İnşallah hamileyizdir salı günü kan vericem doktorum öyle söyledi o zamana kadar da her gün test yapıp bakıcam çizgi tamamen siliniyor mu yoksa belirgin oluyo mu hayırlısı olsun hepimiz için

İnşallah hamileyizdir salı günü kan vericem doktorum öyle söyledi o zamana kadar da her gün test yapıp bakıcam çizgi tamamen siliniyor mu yoksa belirgin oluyo mu hayırlısı olsun hepimiz için
Ben dayanamadım şimdi bır kere daha yaptım silik çıktı 🤲 acaba iğnenin etkisi mi bilmiuorum ya

Ben dayanamadım şimdi bır kere daha yaptım silik çıktı 🤲 acaba iğnenin etkisi mi bilmiuorum ya
Valla bende bilmiyorum bazı kişilerde 10 . Gün etkisini kaybediyor kimisinde 7. Günden sonra değişiyor demekki testi yapıp takip edelim inşallah güzel haberler veririz testi de paylaşayım

Eklentiler

• 9706526C-5E0E-49D0-9A63-D6C5B8A7CEE8.webp
    9706526C-5E0E-49D0-9A63-D6C5B8A7CEE8.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 130
Back
X