Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım son durumun nedirMerhaba kızlar iğnenin 7. Günü silik çizgiydi bugün 11. Günü akşam test yaptım ve negatif çıktı böyle olup yükselme ihtimali var mı ve bende hiçbir belirti yok ne göğüs ne kasık gayet normalim sadece iğnenin ilk 3 günü çok olmuştu ağrı o kadar
Bugün 14. Günüm adet olmadım henüz sen nasılsınCanım son durumun nedir
Benim bugün 10.günüm iğneden sonra iğne etkisini takip ettim dün tamamen negatifleşti bugün daha test yapmadım eve geçince yapacam şu iki gün çizgi çıktı çıktı yoksa yoktur ama sıfır belirti hiç belirtim de yok tutmadı diye düşünüyorum sizde var mı belirti test yapmadınız mıBugün 14. Günüm adet olmadım henüz sen nasılsın
Ben bir tane test aldım o da bozuk çıktı eczaneden farklı test istedim o sırada o da başka test falan verdi sinirim bozuldu geldim eve yapmadım yapmayı da düşünmüyorum şuan gidip almıcam yani sadece belim ağrıyor hafif hafif o kadar senin belirtin var mıBenim bugün 10.günüm iğneden sonra iğne etkisini takip ettim dün tamamen negatifleşti bugün daha test yapmadım eve geçince yapacam şu iki gün çizgi çıktı çıktı yoksa yoktur ama sıfır belirti hiç belirtim de yok tutmadı diye düşünüyorum sizde var mı belirti test yapmadınız mı
Benim hiç belirti yok canımBen bir tane test aldım o da bozuk çıktı eczaneden farklı test istedim o sırada o da başka test falan verdi sinirim bozuldu geldim eve yapmadım yapmayı da düşünmüyorum şuan gidip almıcam yani sadece belim ağrıyor hafif hafif o kadar senin belirtin var mı
Canım çizgi görünüyor bence bir test alıp yap yada direkt kan ver dedim 14 gün olmuşKızlar 11. Gün negatifti bugün 14. Günüm bu testi yaptım bozuk diye poşetine geri koydum çöpe attım sonra içime bir şeu doğdu gidip bakayım dedim bu halde sizce olabilir mi ?
Vallahi çöpe attım adını bilmiyorum başka da testim yok ancak yarın gider alırımHangi marka test, kuşkunuz varsa tekrarlayın testi
Kan vericem yarın sanırımCanım çizgi görünüyor bence bir test alıp yap yada direkt kan ver dedim 14 gün olmuş
çok merak ediyorumDaha iyi olur kesin sonuç
Test yapacaktın yaptın mıCanım çizgi görünüyor bence bir test alıp yap yada direkt kan ver dedim 14 gün olmuş
Evet canım dün yaptım 10.gündü akşam ama negatifti bugün 11.gün bakalım akşamüstü yine yaparım bugün yarın varsa çıkar zaten ama hiç belirtim yokTest yapacaktın yaptın mı