• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle 12. Gün beta 5.94

merve1954

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
72
Puanlar
48
Arkadaşlar çatlatma iğnesinin bugün 12. Günü kan verdim beta 5.94 çıktı yani ne negatif nede pozitif bu nasıl sonuç üzüleyim mi umutlanayımmı bilemedim. Doktor yarın vermemi söylemişti ben bugünden verdim erken mi bilemedim. İki gün sonra tekrar vermem gerekecek büyük ihtimalle sizlerinyorum nedir. Bir çocuğum var 3 yaşında oda iğne ileolmuştu ondan sonra iki kimyasal düşük yaşadım. Bunu da iğne ile denedik ama sonuç bu

Eklentiler

• IMG_7029.webp
    IMG_7029.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 34
Neden iğne verdi? Bir sorun mu vardı? Biz de ikinci çocuğu mu istiyoruz. Doktor iğne ilaç vermedi. Hormonlarıniz çok güzel. Hiçbir sorun yok. Yumurtaların çalışıyor. Yumurtlama oluyor dedi eşim de de hiçbir sorun çıkmadı. Biz 4 aydır korunmasız deniyoruz. Kızım da kendiliğinden olmuştu. Bunda da kendiliğinden olur ilaca iğneye gerek yok dedi doktor

Neden iğne verdi? Bir sorun mu vardı? Biz de ikinci çocuğu mu istiyoruz. Doktor iğne ilaç vermedi. Hormonlarıniz çok güzel. Hiçbir sorun yok. Yumurtaların çalışıyor. Yumurtlama oluyor dedi eşim de de hiçbir sorun çıkmadı. Biz 4 aydır korunmasız deniyoruz. Kızım da kendiliğinden olmuştu. Bunda da kendiliğinden olur ilaca iğneye gerek yok dedi doktor
Gonal f femara ile yumurta geliştirme yapıldı sonra çatlatma iğnesi verildi bende pcos var her ay da yumurta gelişmiyor malesef o nedenle kızımda o şekilde hamilelik elde ettik 3 yıldırda korunmuyoruz iki kez kimyasal oldu ama normal bi gebelik olmadı o nedenle yine aynı tedaviye başladık. Kan sonucu benzer olan var mı böyle düşük olup yükselen

Back
X