Aile Planlaması Ovitrelle 12. Gün silik cizgi

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

Sibel-93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2021
49
7
36
Catlatma ignemin 12 gunu kizlar. Ilk defa denedik igne. Cok cok silik cizgi cikti ilk 5 dk da . Fotografta ancak bu kadar gorunuyor. Sizce gebelik varmi

Eklentiler

• photostudio_1620283080482.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 345
Catlatma ignemin 12 gunu kizlar. Ilk defa denedik igne. Cok cok silik cizgi cikti ilk 5 dk da . Fotografta ancak bu kadar gorunuyor. Sizce gebelik varmi
Ben 12.gün çook silik çizgi gördüm 13 de bildiğin negatif olmuştu ama 15 de pozitifi gördüm sanırım iğnenin etkisini 13.gün tamamen atmıştım. Bence var çizgi Bi kaç gün daha takip edip kan verin

Oyle yapacagim ama cogu cizgi yok falan dedi . Normalde bembeyaz oluyor degilmi gebelik yoksa

Oyle yapacagim ama cogu cizgi yok falan dedi . Normalde bembeyaz oluyor degilmi gebelik yoksa
Bana doktorum garanti olsun 16 günden önce yapma dedi ama dayanamadım ben 10.günden başladım yapmaya silikleşmesi olup tekrar çift çizgi olunca tamam hamileyim dedim ama sizin şuan çook belli belirsiz Bi çizgi var bence böyle olması da çok normal daha çok erken Bi zaman stres yapmayın bakalım zaman ne gösterecek

Bu testten hic kullandiniz mi arti med . Yanlis cikariyo hep diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…