Ovitrelle 12. Günde gebe kalan var mı

selinn115

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
26
Puanlar
3
Herkese merhabalar ovitrelle iğnesinin 12. Günündeyim akıntım kasık ağrım ve gaz sorunum var testlerim üç gündür hep pozitif silikleşme olmadı. Bu gün kan verdim ve 22.77 çıktı sonucum benim gibi olan var mı gebelik var gibi görünüyor şu an çok stresliyim yükselmesini bekleyeceğim inşallah

Herkese merhabalar ovitrelle iğnesinin 12. Günündeyim akıntım kasık ağrım ve gaz sorunum var testlerim üç gündür hep pozitif silikleşme olmadı. Bu gün kan verdim ve 22.77 çıktı sonucum benim gibi olan var mı gebelik var gibi görünüyor şu an çok stresliyim yükselmesini bekleyeceğim inşallah
İğne etkisi olabilir daha erken değil miydi testler için?

sonucunuz nedir

Çok sevindim sizin adınıza inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız çocuğunuzu.🤗Ay darısı bana olsun inşallah,🤲🏼🍀 bende sadece sol kasıkta batma ve acayip bir gaz sorunu var. Ovitrellenin 11. Günü test yapmıştım silik çıktı. Korkudan yenileyemiyorum.🫣

Çok sevindim sizin adınıza inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız çocuğunuzu.🤗Ay darısı bana olsun inşallah,🤲🏼🍀 bende sadece sol kasıkta batma ve acayip bir gaz sorunu var. Ovitrellenin 11. Günü test yapmıştım silik çıktı. Korkudan yenileyemiyorum.🫣
Çok teşekkür ederim ☺️ yani gaz için şunu söyleyebilirim altıncı haftaya girdim kasık ağrım ve gaz sorunum baya var, bi yere oturmaya gidemiyorum gaz sıkıntımdan🫣 doktorum normal olduğunu söyledi kasık batmasını bende çok yaşadım, bir haftadır daha hafif ara ara oluyor batma veya sızlamalar 🤲🏻 12. Gün testle öğrendim ben inşallah çok güzel sonuçlar alırsınız🥰

Ayyy allahım hayırlı uğurlu sağlıklı olsun lütfen bize de dua edin benim adım Perihan ismimle edin lütfen çok sevindim sizin adınıza 🙏🏼😍
Çok teşekkür ederim allah razı olsun bebek isteyen herkesin kucağını doldursun allah hep böyle dua ediyorum 🤲🏻 sizede en kısa zamanda sağlıkla nasip olsun inşallah 🥰

Çok teşekkür ederim ☺️ yani gaz için şunu söyleyebilirim altıncı haftaya girdim kasık ağrım ve gaz sorunum baya var, bi yere oturmaya gidemiyorum gaz sıkıntımdan🫣 doktorum normal olduğunu söyledi kasık batmasını bende çok yaşadım, bir haftadır daha hafif ara ara oluyor batma veya sızlamalar 🤲🏻 12. Gün testle öğrendim ben inşallah çok güzel sonuçlar alırsınız🥰
Yarın 12. Günüm bugün test yaptım silik çizgi vardı ama yarın yenileyeceğim dua edin lütfen 🫶🏻

Silik bir çizgimiydi yoksa belirginmiydi 🥹

Kalp atısını duydunuz mu acaba bende 5. Haftamdayım haftaya randevum var ama duyar mıyız diye stres yapıyorum 😭😭

Eklentiler

• IMG_4440.webp
    IMG_4440.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_4534.webp
    IMG_4534.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar merhaba benimde ovitrelle 10. Gün beta değerim 24.73 çıktı sizce gebelik midir yoksa iğne etkisi midir?

Kızlar merhaba bugün iğne sonrası 10. Gün yumurtlama sonrası 8. Gün test böyle çıktı iğne sonrası 14 günğ bekliyorum bi bakar mısınız sizce var mı

Eklentiler

• IMG_2427.webp
    IMG_2427.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 38
Back
X