- 7 Aralık 2022
- 720
- 283
- 33
- 31
- Konu Sahibi esmer papatya
-
Takip etmek gerekir canım benimde bugün 11.gün ama yapmaya cesaretim yok tamamen silinip tekrar oluşursa pozitif olma ihtimali yüksek diyorlar inşallah vardırBaslikta da belirttiğim gibi ovitrella ignemin 12 gunundeyim 11 günde tamamen negatif gördüm bugün dayanamayip tekrar test yaptım belli belirsiz çizgi çıktı tabi durdukça belirginleşti fotoğrafta belli olmuyo ama iğne etkisi mi acaba böyle olup hamile olduğunu ogrennenler var mı
Burda görünüyor silik çizgi iğneden sonra belirtin oldu mu hiç
Bence sende negatiflestigini görmek için yapsaydın en azından pozitife dönerse emin olurdun 8 . Gün yapmıştım ben pozitifti dün de yaptım bekledikce de çıkmadı ikinci çizgi umarım gebeliktir yaTakip etmek gerekir canım benimde bugün 11.gün ama yapmaya cesaretim yok tamamen silinip tekrar oluşursa pozitif olma ihtimali yüksek diyorlar inşallah vardır
Kasık ağrım var canım adet olucak gibi ara ara birde sağ Kasigimda bir kaç gün önce batma hissi dedikleri oldu bir akşam beyaz akıntım var bir kaç gündür de öyle hep olan şeyler ama gebeliğe yormadim yaniBurda görünüyor silik çizgi iğneden sonra belirtin oldu mu hiç
Benimde adet olucakmışım gibi kasık ağrım bel ağrım ve aşırı göğüs ağrım var o yüzden pek umudum yok diye testte yapmadımKasık ağrım var canım adet olucak gibi ara ara birde sağ Kasigimda bir kaç gün önce batma hissi dedikleri oldu bir akşam beyaz akıntım var bir kaç gündür de öyle hep olan şeyler ama gebeliğe yormadim yani
Ama adet belirtisi ile gebelik belirtisi aynı diyorlarBenimde adet olucakmışım gibi kasık ağrım bel ağrım ve aşırı göğüs ağrım var o yüzden pek umudum yok diye testte yapmadım
Ayy 12 .gün mu ogrendinizbenimde aynısı oldu şuan 5 haftalık gebeyim hayırlı olsun seninde hcg yap derim
Belirtiler için mi dedinizbenimde aynısı oldu şuan 5 haftalık gebeyim hayırlı olsun seninde hcg yap derim
Daha önce de 3 kez klomen tedavisi iki kez de iğne oldum ikisinde de adet olmadan önce aynı belirtiler oldu ve sonra 15.gün adet oldum o yüzden olmamış gibi hissediyorumAma adet belirtisi ile gebelik belirtisi aynı diyorlar
Umarım vardır canım adet gününü beklemek en garantisiDaha önce de 3 kez klomen tedavisi iki kez de iğne oldum ikisinde de adet olmadan önce aynı belirtiler oldu ve sonra 15.gün adet oldum o yüzden olmamış gibi hissediyorum
Çarşamba iğneden sonraki 15.gün o zaman yapmayı düşünüyorumUmarım vardır canım adet gününü beklemek en garantisi
evet kanda çıktı zaten çok istiyorduk eşimde bende darısı başına inşallah canımAyy 12 .gün mu ogrendiniz
Amin canım inşallah hayirli olsun sizinde saglikli bir şekilde alın kucaginiza inşallahevet kanda çıktı zaten çok istiyorduk eşimde bende darısı başına inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?