- 24 Mayıs 2024
- 82
- 10
- 8
- 27
- Konu Sahibi hanimcik158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çizgi görünüyor canım belirtilerin nelerBütün belirtileri yaşıyorum iğneden sonra 13. Gün reglime 3 gün var şansıma iki test aldım biri çalışmıyor biri silik çıktı delircem
Bence kan verin direk iğnenin etkisiyle de pozitif çıkabiliyor bazenBütün belirtileri yaşıyorum iğneden sonra 13. Gün reglime 3 gün var şansıma iki test aldım biri çalışmıyor biri silik çıktı delircem
Kanda da iğnenin etkisiyle yüksek çıkma durumu olur mu peki kanı geciktiğim de veririm diyodumBence kan verin direk iğnenin etkisiyle de pozitif çıkabiliyor bazen
Göğüs hassasiyeti mide bulantı kasıklarda batma yoğun akıntı yorgunlukÇizgi görünüyor canım belirtilerin neler
Belirtiler gebelik belirtileri ile aynıGöğüs hassasiyeti mide bulantı kasıklarda batma yoğun akıntı yorgunluk
Bu belirtiler bende de vardı ama regl oldum adet belirtileriyle hamilelik belirtileri nerdeyse aynı oluyorBelirtiler gebelik belirtileri ile aynı
Anlamadım ki tekrar yaptım böyle çıktıBelirtiler gebelik belirtileri ile aynı
Aslında evet olmadı 2 3 gün sonra idrar testini tekrarlayın eğer gebe değilseniz negatife döner zaten pozitif çıkarsa da kan verirsinizKanda da iğnenin etkisiyle yüksek çıkma durumu olur mu peki kanı geciktiğim de veririm diyodum
Bunda da çok belirgin çıkmış markası nedir testin ama diğerlerinde çok siliktiAnlamadım ki tekrar yaptım böyle çıktı
Transferin kaçıncı günü benimde böyle çıktı beta 4 çıktı sonraBütün belirtileri yaşıyorum iğneden sonra 13. Gün reglime 3 gün var şansıma iki test aldım biri çalışmıyor biri silik çıktı delircem
Diğer çizgi böyle çıktı sen kaçıncı gün yaptın senin nasıl çıkmıştı canımKız var ya hamilesinkan ver mutlaka
Ben sadece çatlatma iğnesi oldum o günü sayar 14 saymazsak 13. Gün reglime de 3 gün var ama iğnenin etkisi geçmemişte olabilirmişTransferin kaçıncı günü benimde böyle çıktı beta 4 çıktı sonra![]()
Belirsiz olan softtec bu belirgin olan miratechBunda da çok belirgin çıkmış markası nedir testin ama diğerlerinde çok silikti