Ovitrelle 13. gün

cebellato

🧿🩷🧿
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2023
1.040
977
43
27
Merhabalar kızlar klomen+çatlama iğnesi 13.gün, erken gebelik testi 12. Ve 13. Gün negatif çıktı kanda beta baktırsam acaba çıkar mı 13. Günde, yoksa bu ayda mı olmadı ne dersiniz?

Merhabalar kızlar klomen+çatlama iğnesi 13.gün, erken gebelik testi 12. Ve 13. Gün negatif çıktı kanda beta baktırsam acaba çıkar mı 13. Günde, yoksa bu ayda mı olmadı ne dersiniz?
Benim 13. Gün değer daha yeni 2.36ydı 14. Günde 3.46 ama silik çizgi vardı testde

Eklentiler

• IMG_20240219_220354.webp
    IMG_20240219_220354.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 445
Peki gebelik oldu mu kan testinde yükselme oldu mu? Bende Prodoctor mavi test aldım tertemiz negatif çıktı

Kızlar bugün 13. Günüm dün erken gebelik testi yapmıştım pozitif gelmişti ama kaset test saatler sonra pozitifleşti , bu sabah 13. Gün yani bi kaset test daha yaptım sonuç böyle ne dersiniz oldu mu acaba aylardır deniyorumö 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 425
Merhaba kızlar bende aşılama yaptırdım ilk denememiz pcos var bende de ama adetlerim düzenli günü gününe olurum bu ay 25 mm yumurta gelişti sağ tarafta bir tane femera kullandım sabah akşam sonra ovıtrelle ile çatlattılar. Son adet tarihim 23 Şubat

Çatlatma iğnesi 5 Martta 22.00 iğne vuruldu

7 Martta da 10.00 aşılama yapıldı ama

5 martta ilişki oldu

6 Mart boş

7 Mart aşılama

8 Mart ilişki

9 Mart boş olarak geçirdik

Adet tarihim de en geç 22 Mart

7-8 gün kaldı rabbim hayırlı haberler almayı nasip eylesin

6 Mart boş

7 Mart aşılama

8 Mart ilişki

Kızlar bunlara ek benim göğüslerimin uçları kararmış baya siyaha yakın normalde böyle değildi yeni farkettim böyle olan oldu mu aranızda acaba ? Bide kasık ve bel ağrım var hafif hafif ve dün sabaha karşı mide bulantısı yaşadım baya, hiç birşey yiyemedim su bile içemedim. Normal mi sizde bu belirtiler? Stresli kendini dinleyen biri de değilim bu arada yapı olarak fikirlerinizi almak istedim

Merhaba kızlar bende aşılama yaptırdım ilk denememiz pcos var bende de ama adetlerim düzenli günü gününe olurum bu ay 25 mm yumurta gelişti sağ tarafta bir tane femera kullandım sabah akşam sonra ovıtrelle ile çatlattılar. Son adet tarihim 23 Şubat

Çatlatma iğnesi 5 Martta 22.00 iğne vuruldu

7 Martta da 10.00 aşılama yapıldı ama

5 martta ilişki oldu

6 Mart boş

7 Mart aşılama

8 Mart ilişki

6 Mart boş

7 Mart aşılama

8 Mart ilişki

Kızlar bunlara ek benim göğüslerimin uçları kararmış baya siyaha yakın normalde böyle değildi yeni farkettim böyle olan oldu mu aranızda acaba ? Bide kasık ve bel ağrım var hafif hafif ve dün sabaha karşı mide bulantısı yaşadım baya, hiç birşey yiyemedim su bile içemedim. Normal mi sizde bu belirtiler? Stresli kendini dinleyen biri de değilim bu arada yapı olarak fikirlerinizi almak istedim
Güzel haberler aldınız mı :)

selam kızlar bana da akıl verecek biri çıkar umarım. 1 buçuk yıldır çocuk için uğraşıyoruz ama tutmuyor 2 buçuk yılık evliyim hiçbir sorunum yok en son gittiğimiz doktor vitamin eksikliği var deyip balık yağı ve bir kaç vitamin verdi eşimle beraber kullanıyoruz akabinde soğan suyu da önerdi 15 gün içtim ve klomen+ovitrella da kullandım adet döngüm 26-27 gün yani bir umut inşallah daha önce de bir çok derga iğne ve klomen kullandım ama hiç vitamin kullanmadım son gittiğim doktorum D vitaminimin sınırda olduğunu söylemişti yani baya düşük ama şu an hiç adet belirtim yok önceden 1 hafta kala göğüslerim inanılmaz ağrırdı dokunamazdım bile ama yumurtlamadan sonra kasık ağrım hiç geçmedi son 1 haftadır sırt ağrısı kasık ağrısı çekiyorum batıyor gibi bir his ama bilemedim test yaptım negatif bugün sol kadığımda girip çıkar bir ağrı sırtıma belime ve bacağıma atıyor ve göğüs ucum açıyor koltuk altıma doğru bilemedim ya var mı yok mu geç mi döllendi.
İlk fotoğraf 4 gün kala pembesi bu sabah yaptım

Eklentiler

• IMG_8793.webp
    IMG_8793.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 304
  • IMG_8801.webp
    IMG_8801.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 302
Back
X