Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pozitif mi testinizKızlar Ovitrelle iğne oldum. İğneyi yaptığım gün dahil 13. Günde böyle çıktı sonuç. 12-13. Günlerde hala iğne etkisi süren oldu mu?
Bende 12 günüme girceğim kaçında oldunuz iğneyiKızlar Ovitrelle iğne oldum. İğneyi yaptığım gün dahil 13. Günde böyle çıktı sonuç. 12-13. Günlerde hala iğne etkisi süren oldu mu?
Ben 12 Ağustosta oldum iğneyi. İğne günüyle 13. Gün ama iğne etkisi diyorlar 2 3 gün daha bekleyeceğimBende 12 günüme girceğim kaçında oldunuz iğneyi
Bnde 13 ağustosta oldum aramızda bir gün var inşallah güzel sonuc alırız ilk denemeniz miBen 12 Ağustosta oldum iğneyi. İğne günüyle 13. Gün ama iğne etkisi diyorlar 2 3 gün daha bekleyeceğim
Aminn. Bu iğne kullandığım 2 olacak. Sizin?Bnde 13 ağustosta oldum aramızda bir gün var inşallah güzel sonuc alırız ilk denemeniz mi
Benim de ikinci kullanımım belirtileriniz var mıAminn. Bu iğne kullandığım 2 olacak. Sizin?
Kasık ağrım var ama çok hafif o da sanırım iğne kaynaklıBenim de ikinci kullanımım belirtileriniz var mı
Benim iki gün önce kasık ağrım vardı epey bi bu günlerde hiç yok inşaallah bu ay mutlu haberi almayı çok istiyorum yumurtalıklarınız kaç mm di benim 19 olmuştu doktor aşılamayı da önerdi ama elimde çatlatma iğnesi olduğu için yeniden denedik bu ay da olmazsa diğer ay aşılma olacağımKasık ağrım var ama çok hafif o da sanırım iğne kaynaklı
Benim 21 mm olmuştu o günden sonra vurdum muhtemelen 22 23 mm ken. O yüzden de pek umudum yok aslındaBenim iki gün önce kasık ağrım vardı epey bi bu günlerde hiç yok inşaallah bu ay mutlu haberi almayı çok istiyorum yumurtalıklarınız kaç mm di benim 19 olmuştu doktor aşılamayı da önerdi ama elimde çatlatma iğnesi olduğu için yeniden denedik bu ay da olmazsa diğer ay aşılma olacağım
Olması gereken zten benim bildipim 18 ve üzeri olması gerek senin ki gayet iyi değil miBenim 21 mm olmuştu o günden sonra vurdum muhtemelen 22 23 mm ken. O yüzden de pek umudum yok aslında
Sonucunda da pozitifliği gördüm ben inşallah gebesindir inşallah allah bana da nasip eder ikimiz de mutlu oluruzBenim 21 mm olmuştu o günden sonra vurdum muhtemelen 22 23 mm ken. O yüzden de pek umudum yok aslında
Aslında en ideal 18-20 diyorlarOlması gereken zten benim bildipim 18 ve üzeri olması gerek senin ki gayet iyi değil mi
Amin inşallah ikimize de nasip olmuştur bu aySonucunda da pozitifliği gördüm ben inşallah gebesindir inşallah allah bana da nasip eder ikimiz de mutlu oluruz
Bekliyoruz bakalım yaAmin inşallah ikimize de nasip olmuştur bu ayama idrar testinde yalancı pozitif çıkıyormuş iğne etkisinden dolayı inşallah iğne etkisi değildir. En güzeli kan testi vermek