Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
14. Günse var bence gebelik kan verin isterseniz :) hayırlı olsun belirtileriniz nedir bende aşılamanın 11. GünündeyimEki Görüntüle 3164521 Ovitrelle kolomen 14. Gün
Bende bir belirti olmadı. Hep sol kaşığım ağrıyor su. Şimdi orta boşluğum ağrıyor. Yarın bir daha yapıcam test. Çarşamba kan vercem14. Günse var bence gebelik kan verin isterseniz :) hayırlı olsun belirtileriniz nedir bende aşılamanın 11. Günündeyim
Sol kasık ağrısı bu ayda oldu mu yoksa sadece boşluk mu ağrıyorBende bir belirti olmadı. Hep sol kaşığım ağrıyor su. Şimdi orta boşluğum ağrıyor. Yarın bir daha yapıcam test. Çarşamba kan vercem
Sol kasık ağrım ilk zamanlar oda sol 2 yumurta vardı. Şu 3. 4 gündür boşlukta batma ve ağrı varSol kasık ağrısı bu ayda oldu mu yoksa sadece boşluk mu ağrıyor
İnşallah pozitif çıkarsın inşallah bende pozitif çıkarım cuma kan vericem :)
Anladım canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eğsin babada dua et lütfenSol kasık ağrım ilk zamanlar oda sol 2 yumurta vardı. Şu 3. 4 gündür boşlukta batma ve ağrı var
Hayırlı olsun var canmEki Görüntüle 3164521 Ovitrelle kolomen 14. Gün
Daha beli değil kan vermedimHayırlı olsun var canm
Çarşamba sabahı vericem. Ya test beni yanıltırsa korkuyorumBence var en yakın sağlık ocağında kan verip emin olabilirsinz
Gebelik testini tekrarlayın koyulaşma olduysa vardır zaten inşallhDaha beli değil kan vermedim
İnşallahGebelik testini tekrarlayın koyulaşma olduysa vardır zaten inşallh
Daha beli değil kan vermedim
İnşallah![]()
İnşallah![]()
Merhaba derhal bir doktor ile bağlantıya geçmenizi ve onunla kan testi vermenizi öneririm. Rekombinant ek hormon yumurta çatlatmak için verilir, ondan kaynaklı yanlış bir sonuç çıkmasın.Eki Görüntüle 3164521 Ovitrelle kolomen 14. Gün
Yani gebelik yok mu dün koyu idi bugün hiç bir şey yokMerhaba derhal bir doktor ile bağlantıya geçmenizi ve onunla kan testi vermenizi öneririm. Rekombinant ek hormon yumurta çatlatmak için verilir, ondan kaynaklı yanlış bir sonuç çıkmasın.
Ne durumdasınızYani gebelik yok mu dün koyu idi bugün hiç bir şey yok![]()
Kan testi vericem birazdanNe durumdasınız
Hadi hayırlısı inşallah güzel sonuçlar alırızKan testi vericem birazdan
Merhaba son durumunuz ne oldu acabaKan testi vericem birazdan