- 16 Şubat 2025
- 117
- 12
- 13
- 24
- Konu Sahibi acicikolata1
-
Ne zaman aldinjz acabaYaa sanırım orada var ve herkese 1 adet kaldı diyorlar bana da öyle demişlerdi ben sonuncusunu aldım sanıyordum ama imkansız öyleyse çünkü depolarda tanıdığımız kişiler depoya 6 aydır iğnenin gelmediğini söyledifarklı farklı kişiler girip alsın tanıdıklarınızla gidin en iyisiiii
Çarşamba günüNe zaman aldinjz acaba
Varmıdır yine acabaÇarşamba günü
Benim yarın muhakak aşı olmam lazimÇarşamba günü
Eczaneyi arayip sorun mutlaka bende dun öglen aramistim bir tane var dediler ama bana 3 aylık lazım sehirdisindayim teker teker almak istemedimBenim yarın muhakak aşı olmam lazim
Google da numarasını bulabilirsiniz eczanenin, doktorunuz zaten reçeteyi yazmıştır arayıp srorun varsa reçetenizi atın ibanlarına parayı gönderin hemen gidip alın derimBenim yarın muhakak aşı olmam lazim
Çok teşekkür ederim canım sağolGoogle da numarasını bulabilirsiniz eczanenin, doktorunuz zaten reçeteyi yazmıştır arayıp srorun varsa reçetenizi atın ibanlarına parayı gönderin hemen gidip alın derim
Ayy tmm inşallah çok teşekkür ederimEczaneyi arayip sorun mutlaka bende dun öglen aramistim bir tane var dediler ama bana 3 aylık lazım sehirdisindayim teker teker almak istemedim
Rica ederim umarım hallolur bugünÇok teşekkür ederim canım sağol
İnşallah canım sanada dua edicem rabım senide istediğin dileğine kavuştururRica ederim umarım hallolur bugün
Amin cümlemizi inşallahİnşallah canım sanada dua edicem rabım senide istediğin dileğine kavuşturur
Kayaşehirde buldum canımm çok teşekkür ederim san
bende bulamadim malatyada siz hangi sehirde hangi eczaneden buldnuz acabaKayaşehirde buldum canımm çok teşekkür ederim sana da
Merhabalar. Bulabildiniz mi ilaci?Ayy tmm inşallah çok teşekkür ederim
İstanbul kayaşehir sağlık eczanesime
bende bulamadim malatyada siz hangi sehirde hangi eczaneden buldnuz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?