Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ankara balgatta aura eczanesi var orda kesin bulunur ama gönderim yapar mı bilmiyorum ben ordan bulmuştumBildiğiniz eczane yok mu lütfen
Lütfen bana gönderir misiniz ücreti neyse veririm çok ihtiyacım var ve hiç bir yerde bulamıyorumBenim elimde var gerek kalmadı iade edeceğim ama maalesef konyadayım yoksa size ulaştırırdım
Kasım Gülek köprüsüne giderken sağda başkent hastanesi vsrys onun arka sokağında eczane var onun orda hep oluyor isterseniz bir bakınAdana ve çevresinde ovitrelle alabileceğim bildiğiniz bir eczane var mı lütfen bilgisi olan paylaşabilir mi
Takadaş eczanesi arayın varsa ayırırlar çoğu eczaneyi sırayla arayın eğer bulamazsanız ben öyle bulmuştum ama burda hep oluyorAdana ve çevresinde ovitrelle alabileceğim bildiğiniz bir eczane var mı lütfen bilgisi olan paylaşabilir
Başka çatlatma iğnesi vuruldum transferi bekliyorum o yüzden onu vurulmadım. İki kere opu olacaktı ikinci de vurulacaktı ama ikinciye gerek kalmadıTüp bebek yaptınız mı gerek kalmama ihtimalide var mı
Erzincanda var canimAdana ve çevresinde ovitrelle alabileceğim bildiğiniz bir eczane var mı lütfen bilgisi olan paylaşabilir mi
Özge eczanesi ıhlamur eczaneErzincanda var canim
Merhaba bende konyadayim,sizden alabilirim banada acil lazım bulamıyorum.Benim elimde var gerek kalmadı iade edeceğim ama maalesef konyadayım yoksa size ulaştırırdım