• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Ovitrelle aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Portali

Guru
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
547
45
318
Kızlar inşallah pazartesi aşılama oluyorum. Fakat kafamı karıştıran bir durum söz konusu ovitrali bu gün öğlen 12 de vurulmamı istedi doktorum aşılama ise pazartesi günü 11 civarı olucam sizce çok geç değilmi ovitrali vurulduktan tam 36 saat sora aşılama yapılması gerekmiyormu? Ayrıca adet tarihinin 19. gününe denk geliyor aşılamam.LÜTFEN CEVAP YAZIN DENEYıMLERıNıZE ıHTıYACIM VAR. Yoksa boşunamı vesvese yapıyorum.:Saruboceq:

Son düzenleme:
Kızlar inşallah pazartesi aşılama oluyorum. Fakat kafamı karıştıran bir durum söz konusu ovitrali bu gün öğlen 12 de vurulmamı istedi doktorum aşılama ise pazartesi günü 11 civarı olucam sizce çok geç değilmi ovitrali vurulduktan tam 36 saat sora aşılama yapılması gerekmiyormu? Ayrıca adet tarihinin 19. gününe denk geliyor aşılamam.LÜTFEN CEVAP YAZIN DENEYİMLERİNİZE İHTİYACIM VAR. Yoksa boşunamı vesvese yapıyorum.:Saruboceq:

canım aynen senin gibi oldu benimki de 36 saati geçmişti bide senin 19 muş benim 21ne denk gelmişti pztsi sonucu alcam bakalım hayırlısı. Allah istediğini versin inş. canım

Back
X