Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba elinizde var mı acaba Bursa’da Osmangazi de oturuyorumBursada nerede oturuyorsunuz?
Benim elimde var bir tadevi için biriktirmistim 3_4 tane var açılmamış 2026 tarihli numara bırakırsanız dönüş yaparım hemenMerhaba elinizde var mı acaba Bursa’da Osmangazi de oturuyorum
Bende var bir tedavı için biriktirmistim gerek kalmadı 3_4 tane kapalı kutu tarihî 10/2026 numara birakirsaniz dönüş yaparımBursa’da ovitrelle bulabileceğim bi yer bilen var mıdır?
Merhaba. Çok mutlu olurum.Bende var bir tedavı için biriktirmistim gerek kalmadı 3_4 tane kapalı kutu tarihî 10/2026 numara birakirsaniz dönüş yaparım
Mesaj attım sizeMerhaba. Çok mutlu olurum.
Canım nasıl iletişime geçebilirim numara bıraktım az önce beni ara gelip alayım yarınBenim elimde var bir tadevi için biriktirmistim 3_4 tane var açılmamış 2026 tarihli numara bırakırsanız dönüş yaparım hemen
05455530714 lütfen bana dönüş yapınBenim elimde var bir tadevi için biriktirmistim 3_4 tane var açılmamış 2026 tarihli numara bırakırsanız dönüş yaparım hemen
Merhaba elinizde var mı halaBende var bir tedavı için biriktirmistim gerek kalmadı 3_4 tane kapalı kutu tarihî 10/2026 numara birakirsaniz dönüş yaparım
Merhaba acıbadem in karşında ferzan Eczanesi de bulunuyor genelde telefonla sormayın ama reçeteyle gidin benceMerhaba elinizde var mı hala
Teşekkür ederimMerhaba acıbadem in karşında ferzan Eczanesi de bulunuyor genelde telefonla sormayın ama reçeteyle gidin bence![]()