- 8 Temmuz 2023
- 14
- 2
- 6
- 30
- Konu Sahibi bnckkkkkkkkk
-
Benim iki yumurtamda baya iyi büyümüsdü catlatma ignesi kullandim yinede hamile kalmadim bu benim 2 ci ayim herkezde farkli oluyor canim bende olmadi ydiye sende olmicak deilArkadaşlar, bugün muayene oldum. Sadece 1 yumurtam 22 mm ye ulaşmış doktor bu ayı es gecmemi istedi.Ama ben bir ihtimal olur diye iğne istedim ve iki saat önce vurdurdum. Sizlerin tedavi süreci nasıl oldu . Benim gibi 1 yumurta ile hamile kalan varmi? Bilgileriniz ile aydinlatmanizi rica ediyorum.
Rabbım isteyen herkese Nasib eder inşallah. Ama etkisi olmaz diye korkuyorum. Bu stres beni öldürecekBenim iki yumurtamda baya iyi büyümüsdü catlatma ignesi kullandim yinede hamile kalmadim bu benim 2 ci ayim herkezde farkli oluyor canim bende olmadi ydiye sende olmicak deil
Canim valla ayni stressdeyiz insallah allah ikimizefe nasip ederRabbım isteyen herkese Nasib eder inşallah. Ama etkisi olmaz diye korkuyorum. Bu stres beni öldürecek
İnşallah kuzum dualarim seninle kendimle beraber sanada dua edicemCanim valla ayni stressdeyiz insallah allah ikimizefe nasip eder
Silik çizgi gebelik belirtisi ama bekle bir kaç gün daha hcg yogunlassin bi test daha yapKızlar testime bakar mısınız aşılamanın 11. Günü negatif çıktı iğne geçmişti etkisi 12 günü şimdi öylesine test yaptım iki dk da silik çıktı elimde daha belirgin ve koyulaştı ama telefonda daha az görünüyor
Tamam canım teşekkür ederimSilik çizgi gebelik belirtisi ama bekle bir kaç gün daha hcg yogunlassin bi test daha yap
Bizede haber ver dualarimizdasinTamam canım teşekkür ederim
Allah razı olsun tabiki haber veririmBizede haber ver dualarimizdasin
Canım test yaptın mı tekrarAllah razı olsun tabiki haber veririm
Canım yaptım yine silik çıktı 15.gün kan verdim 2 çıktı doktor tekrar ver dedi silik çıkınca daha yüksek bekledim ama olmadıCanım test yaptın mı tekrar
Canım yaptım yine silik çıktı 15.gün kan verdim 2 çıktı doktor tekrar ver dedi silik çıkınca daha yüksek bekledim ama olmadı Eki Görüntüle 3330661
Canım yaptım yine silik çıktı 15.gün kan verdim 2 çıktı doktor tekrar ver dedi silik çıkınca daha yüksek bekledim ama olmadı Eki Görüntüle 3330661
Olmadı derken yüksek çıkmadı bekliyoruz hala yarın yine kan vericemCanım yaptım yine silik çıktı 15.gün kan verdim 2 çıktı doktor tekrar ver dedi silik çıkınca daha yüksek bekledim ama olmadı
Eki Görüntüle 3330661
İnşallah yüksek çıkar bu sefer kuzum gece senin için dua edicem haberdar etOlmadı derken yüksek çıkmadı bekliyoruz hala yarın yine kan vericem
Ayy canım benim Allah razı olsun çok naziksinİnşallah yüksek çıkar bu sefer kuzum gece senin için dua edicem haberdar et
Sende kuzum benim hadi Allahın izni ile hamile kalda senden banada şans gecsinAyy canım benim Allah razı olsun çok naziksinçıkar çıkmaz yazıcam
Amiiin inşallah varsa şansım sana da geçsin kompleSende kuzum benim hadi Allahın izni ile hamile kalda senden banada şans gecsin
İnşallah kuzum Rabbım isteyen herkese versinAmiiin inşallah varsa şansım sana da geçsin komplehemen sende hamile kal inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?