Ovitrelle çatlatma iğnesi İhtiyacı olanlar Çorum merkez

leblebi1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2025
1
0
1
27
Cevap yazan olmayınca ilacı atmak durumunda kaldım. Başlığı silemediğim için düzenleme yazıyorum. Çorum güven eczanesinden temin etmiştim ve eczanesi her türlü ilacı bulabileceğini söylemişti. Arayıp stok durumunu teyit edebilirsiniz.

Son düzenleme:
Tedavim için bulması zor olduğundan ovitrelle iğneyi önden almamı tavsiye ettiler ancak doktorum daha sonra gonapeptly almamı söylediği için elimde kaldı. İhtiyacı olan arayan birine ücretsiz vermek istiyorum.
Haziran başında aldım. Soğuk zincire dikkat ettim, buzdolabında muhafaza ediyorum. Skt 01.2027 almak isteyen olursa Çorum merkezdeyim.
Merhaba benim ihtiyacım var tedaviye başlamak için. Elimde doktor reçetesi de var inanmazsanız. 24 taneye ihtiyacım var hiçbir yerde bulamadım. Ücreti ile beraber almak isterim

Merhaba benim ihtiyacım var tedaviye başlamak için. Elimde doktor reçetesi de var inanmazsanız. 24 taneye ihtiyacım var hiçbir yerde bulamadım. Ücreti ile beraber almak isterim
Ya aylarca yumurtaları çatlatmak istemek nedir başka doktorla görüştünüz mü

Elimde 3 paket gonalF- 4 paket cetrotide var . Almak isteyen ulaşabilir . Çorum merkezdeyim

Back
X