- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.891
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #51.841
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızzz evliliğim de eskidi yaSus sen bilmezsin![]()
Ben de uzandım, sayfada takılıyorum öyleMeehabaa canimlar
Karnimi doyurdummm
Tahinli cennet hurmami gömdum
Cayimi demledimmm
Bugunn yeni kitaplar almistimm ona baslicam![]()
Cokmu yürudun heidi kizBen de uzandım, sayfada takılıyorum öyle
Hiç bilmiyorum ki canım. Buzdolabı konusunda sorun yaşıyorum. Diğerlerinde hiç bir sorun yok.Benim de bütün eşyaların arçelik. Aşırı memnunum. Niye böyle oldu ki ya![]()
10bini geçtimCokmu yürudun heidi kiz![]()
Aynen canım baktır mutlaka.Doğrudur canım hamilelik işin takviye vitamin kullanıyorum ama 12. Haftada gidicem tekrar yine baktırırım bi vitaminlere gitmeden
Çabucak çözülür inşallahHiç bilmiyorum ki canım. Buzdolabı konusunda sorun yaşıyorum. Diğerlerinde hiç bir sorun yok.
Amiin canım inşallah allahım isteyen herkese nasip etsin. Ben çok garip hissettim bir anda mutluluk korku değişikshlls ikizlere hamileyken 15. Haftada , sanırım 2 bebek olduğu için hareketler erken başladı. İlk defa ağdadayken hissettim lup diye yukarı kaldırdı kendini karnım deve hörgücü gibi oldu çok hoşuma gitmişti
inşallah sağlıkla kucağına da alırsın canım
![]()
Valla bilmiyorum ki canım bu kullandığımı gebelik sonrasıda kullanıcakmışım ama ayrı takviye verirmi bilemiyorumCanım bana 12. Haftaya kadar sadece folik asit ve bol miktarda mevsim meyve sebzesi önerildi ikili taramaya gittiğimde decavit ve ferruma başladık
Çamaşır makinelerinde sorun çıkıyor çok birde bızdolaplarında canım. Buzdolabı su sesi gibi bi sea çıkarıyo gaz sesi oluyo o ama bazılarında çok rahatsız edici olabiliyo. Bulaşık makinesi bazen suyu boşaltmıyo resetliyosun başlat düğmesine 5 sn basınca sıfırlıyo kendini ama çanaşır makineleri çok sorunlu2015te aldık canım. Çok yeni değil, eski de. Ama geçen yıl annemlerin bulaşık makinesini de yeniledik. O da çok iyi çıktı. Işıl ışıl yıkıyor. Buzdolabımda da asla yemek bozulmuyor. Şans işi sanırım.
2015te aldık canım. Çok yeni değil, eski de. Ama geçen yıl annemlerin bulaşık makinesini de yeniledik. O da çok iyi çıktı. Işıl ışıl yıkıyor. Buzdolabımda da asla yemek bozulmuyor. Şans işi sanırım.
Hadi hadi kabul edin ben şanssızımYeni almamışsındır canım. Yeniler felaket ki hemde ne felaket. Ben hepsini siemens aldım servisi hızlı diye hem daha sağlam oluyo
AhahahKızzz evliliğim de eskidi yaçocuk olmayınca hep yeni evli modundayız ondan zahar
![]()
Ooww kültürel aktivite diyosun yaniMeehabaa canimlar
Karnimi doyurdummm
Tahinli cennet hurmami gömdum
Cayimi demledimmm
Bugunn yeni kitaplar almistimm ona baslicam![]()
Yok kuzum yok hiç öyle düşünme. Yüce Rabbim bebek verdiğine dolap, dolap verdiğine bebek vermiyor demek kiHadi hadi kabul edin ben şanssızım![]()
Eee sonuç olarak ne olacakCanım ben 20 ocak ı bekliyorum melani trump boşanacak hürriyetine kavuşacak![]()
AhahahahYok kuzum yok hiç öyle düşünme. Yüce Rabbim bebek verdiğine dolap, dolap verdiğine bebek vermiyor demek kigerçi
cakltanesi ne ikisini de vermiş. O da istisna demek
![]()
![]()
Adamın suratına iğreniyor gibi bakıyo kızzEee sonuç olarak ne olacakyani o zamana kadar fitifiti yok mu
![]()
AhahahhaYok kuzum yok hiç öyle düşünme. Yüce Rabbim bebek verdiğine dolap, dolap verdiğine bebek vermiyor demek kigerçi
cakltanesi ne ikisini de vermiş. O da istisna demek
![]()
![]()