Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de hiçbir zaman çatlamada sorun olmadı ama yine de verdiler sanırım bir ihtimal çatlamaz da kist olur diye. Bir diğer neden de 36 saat durumu. Yani yumurtayı kontrol altına alıp 36 saat sonra çatlatmıyormuş bu da ilişki zamanını ayarlamamızı sağlıyor. Her şey kontrollü oluyor

Merhaba kızlar üç günülük hafif ara kanMam oldu kanamadan sonra gebelik testi yaptım iki defa çıkmadı şu an normal adetime 2 gün var ilken bu sabah yaptım silik çıktı ne gebelik mi bu sizce çok heyecanlandım hiç çıkmazdı bir yıldır

Eklentiler

• D1B0947C-81F0-4C91-97AD-C29BF28EE6FF.webp
    57 KB · Görüntüleme: 33
  • EB012989-267E-41A9-B225-686F9A5E370B.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 36
Ahh ömüşş keşkeee sağol balım
Sabah 5.30 da kalkıp börek yaptım sonra anneme geldim oturuyoruz
O saatte kulağımın dibinde davul çalsalar kalkamam ellerine sağlık canım benim afiyetle yiyin
Canım evet çok silik de olsa bir çizgi var inşallah bebişin seninledir eğer gebelik varsa ve idrara geçecek kadar olmuşsa kanda netlik kazandırmanı öneririm

Erken gebelik testi yapacağım bugün canım net çıkar orda herhalde

Erken gebelik testi yapacağım bugün canım net çıkar orda herhalde
Evet canım onlar daha hassas olduğundan varsa daha net çıkar ama predictor 45₺ neden 45₺ vereceğine 20-30₺ daha verip kan testi yaptırmıyorsun? Nasılsa yaptıracaksın pozitif ise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…