Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
cakltanesi kuzuş bugün ne olsa beğenirsin? Yeğenime baby oil alırken ecz cı teknikeri kız dediki bak bugün al bi marka test geldi al sana 3 tane denersin şimdi ben napimmmm bi de bebek için pişik kremi şampuan bebe yağı tester ı verdi bi sürü valla sağolsun

canım bunlar hep bi işaret , ben sana diyim

canım bunlar hep bi işaret , ben sana diyim
Canım Testleri görünce direk kahkaha attım , kız niye gülüyosun dedi ortak bi sohbet alanımız var sporsal test yapıp atıyodum şimdi bunları da yaparım dedim cakltanesi de hep al bi marka alın diyodu ya aklıma direk o geldi

Kızlar herkese çok çok teşekkür ederim allahım hepinize sağlıkla tez zamanda nasip etsin inşallah Trafikteydim çok yazamadım. 21. Hafta detaylıya giricez farklı bir yere gönderecekmiş. Birde bebiş biraz iri 15 cm 140 gr. E benimde şekerim sürekli inip çıkıyor. O yüzden bir endokrin takibine girmemi tavsiye etti. Böyle gidersen sezeryan olacaksın dedi durumlar böyle işte

Maşşallahhh suphanallahhh Amaaannn ne üzülüyosun? Normale alınan kaç kadın normal doğuruyor? Artık çoğu kişi sezaryan oluyor ama sen yine de senin ve bebeğin sağlığı için endokrin takibi almalısın. Doğum kısmına takılma herşey kısmet

Evet canım çoğu kişi son anda normalden vazgeçiyor zaten. Bebiş ters birde

Canımıniçi olsun istemez miydim ? Ama yokk keşke olsa
olur kuzum. az bi zamanı var . ben inanıyorum. bilmiyorum içime oyle doğuyo en azından.
canım rahat ol iyi olur inşallah. sezeryana normale de çok takılma ona zaten her türlü bebek karar veriyomuş. nasip neyse onu yaşayacağız yani. benim geçen hafta 100 gr dı doktor ekstra bi büyüklükten söz etmedi. sen sakin ol. sadece şekeri kontrol altında tutmaya bakın. herşey iyi olur.

İnşallah tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…