Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım gozun aydin sağlıkla gelsin eve testmi ysptin kanmi verdin normal yollami oldu tedavi ilemi oldu çok sordum ama merak ettim canım :))))) SaNeM_1985
kuzum 24 Eylül Son adet tarihim. Ardından femara ve çatlatma iğnesi oldum. 4 Ekimde iğne tarihim. 22Ekimde de kanda tahlilde çıktı. bikaç gün önce de çıkabilirdi sonuç ama ben erken öğrenmek istemedm. tam 4 hafta yani 28 günü tamamladım yaptım tahlili. doktorum da öyle söylemişti erken yapma demişti filan. öyle yani

Herkese sorulan klasik soruları soralım :) belirtin var mıydı canım? aşılama mı klomen mi? ne kadar sonra belli oldu ?
ben femara+ovitrelle çatlatma iğnesi şeklinde tedavi uyguladım. geçen sene 1.tedavim oldu kasımda. ama aralıkta 7 haftalık bi düşük yaptm malesf. bu sene 2.kez denedik aynı tedaviyi. bu da tuttu. inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder. doktorum aynıydı değiştirmedim. aralığı da maddi manevi sebepler yüzünden mecburiyetten vermiştik.

sağlıklı a gelsin bitanemmmmm

Günün ne zaman canım senin bat?
27 eylül son adet tarihim canım. ama döngüme göre 22 ekim bat tarihim. Her zaman 5-6 gün erken oluyrdum. Kaç gündür adet belirtim var. Ben gebelik beklemiyorum, olsam 2. aşılamaya başlayacağız hafta sonunda denk geliyor diye stres yaptım canım

Merhabalar LaRisaCca ,
İğneden 36 saat sonra ilişki, sonrasındaki 3 gün de mi ilişki önerdi doktorunuz?
Yani iğneden sonra 4 gün peşpeşe ilişki öyle mi?
Benim doktorum sadece 36 saat sonrasında yeterli dedi ama. Nasıl açıklamıştı doktorunuz size?

Stresten de gecikme olur canım. Rahatla biraz.(diyoruz ama hangimiz rahatız ki). Bazen aşılama süreci de ilk adeti etkileyebiliyor. Adeti 1 hafta geç gelen de okumuştum forumlarda.

Benimki 17 mm iken, ertesi gün için iğne yaptırdı doktor. İğneden tam 36 saat sonra çatlama oluyor. Doktorun söylediği günleri atlama ilişki için. Herşey güzel olur. Hiç merak etme
SaNeM_1985 İğneden sonraki 36. saatte mi ilişkiye girdiniz sadece? Öncesi ve sonrasında da denediniz mi acaba?

Stresten de gecikme olur canım. Rahatla biraz.(diyoruz ama hangimiz rahatız ki). Bazen aşılama süreci de ilk adeti etkileyebiliyor. Adeti 1 hafta geç gelen de okumuştum forumlarda.
İnan bu ayı çok rahat geçirdim canım. Tamamen aklımdan çıkmış vaziyette yeni aşılmaya odaklıydım. haftaya 2 gün tatil ya diğer aya kalacam diye endişeliyim

İnan bu ayı çok rahat geçirdim canım. Tamamen aklımdan çıkmış vaziyette yeni aşılmaya odaklıydım. haftaya 2 gün tatil ya diğer aya kalacam diye endişeliyim
Umarım hemen gelir adetin canım ve 2.aşılamanda güzel haberler ile gelirsin bizlere
Bende bir kere tatile denk gelecek diye paniklemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…