Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sen bunu daha önce de söyledin. Senin doktorun aşılama yaparken ultrasondan spermleri nereye bıraktığına bakmadı mı? Yumurta çatlamış mı görmedi mi? Ya da aşılamadan sonra çağırmadı mı?
Hayır kuzum bakmadı birşeyde söylemedi zaten çatlama iğnesinden sonra 20. Saatte oldu aşılamam.

Ya zar zor da olsa veriliyor ama maalesef doğum için ödenecek rakam da çok yüksek. Dolap derdi vs de çıkınca maalesef çok zorlayacak. Allahım herkesin yardımcısı olsun elden gelen bişeyde yok.
Evladını sağ salim kucağına alda canım gerisi bir şekilde hallolur Allah büyük

Hayır kuzum bakmadı birşeyde söylemedi zaten çatlama iğnesinden sonra 20. Saatte oldu aşılamam.
Aşılama saati 30. Saatlere denk getiriliyor genelde 36. Saat gibi çatlama oluyor. Hayırlısı olsun hakkında canım ❤️ İnşallah bebişin seninledir

Peki sonuç ne canım? Herkes diyo kasıklarım ağrıdı göğüslerim ağrıdı falan bende hiç ama hiç birşey yok önceden hep akıntım olurdu aşılamadan bu yana oda yok neden ya nedennn😔😔
Bende hiçbir şey yok canım. İğneden sonra akıntı da net kesildi. Geçen ay negatifti. Bu ay da negatif bekliyorum

Canım sen bunu daha önce de söyledin. Senin doktorun aşılama yaparken ultrasondan spermleri nereye bıraktığına bakmadı mı? Yumurta çatlamış mı görmedi mi? Ya da aşılamadan sonra çağırmadı mı?
🙄 Lariii aşılamada ultrasonla bakılıyomu spermi nereye bıraktığı 😳 bende de bakmadı dr ben bakıldığını bilmiyodum

🙄 Lariii aşılamada ultrasonla bakılıyomu spermi nereye bıraktığı 😳 bende de bakmadı dr ben bakıldığını bilmiyodum
Bebeğim mesela yumurtan sağ taraftaysa oraya bırakıyor tabii ki bakıyorlar . Sen bakıp bakmadığını nerden biliyorsun bakmıştır belki

Canım o kamış gibi şeyi içeri sokunca ultrasondan ucu nereye geldi diye bakıyo tam tüpün oraya bırakıyo . Zaten ultrasonla karnına bakıyo bi eliyle de görürsün baktıysa

Back
X