- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.891
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #52.581
Böyle daha seksisinAy resmen çok taşra kaldım ya ben bu gecegidip de kendimi geliştireyim biraz
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle daha seksisinAy resmen çok taşra kaldım ya ben bu gecegidip de kendimi geliştireyim biraz
![]()
Iyi geceleeeer.Kızçeler hayırlı geceler ben kaçar![]()
Suyunu veriyom. Severekte su veriyom ama gun isiginda galiba sorun var . Cozemedim kuzu.Yaa kiyilir onlar kurutulurmuu
Bir bardak su biraz isik ve azcik sevgi isterler![]()
Bende sevmem. Okuldada peyzj isini pek beceremedimHiç sevmem peyzajcıları heryere ot dikiyolar![]()
Ayip etmisler bir guzel mimar hanimaaIyi geceleeeer.
Suyunu veriyom. Severekte su veriyom ama gun isiginda galiba sorun var . Cozemedim kuzu.
Bende sevmem. Okuldada peyzj isini pek beceremedim![]()
Kiz yok ben direk bina dikeninden mimarim. Ic mimaride anliyom. Ama peyzaj sıkınti.Yok kız iç mimarlar dekorasyon önerilerinde bulunuyolar alıp bulup getiriyolar![]()
Iyi geceler canim.Hadi ben de uyuyorumiyi geceler bebişlerim
Yok yok gayet iyisin. Belgesel izliyon sen ne tasrasi.Ay resmen çok taşra kaldım ya ben bu gecegidip de kendimi geliştireyim biraz
![]()
Kızlar ya iyiki varsınız hepiniz. Ben de kaçıyorum. Öpüyorum hepinizi![]()
Kız adamın aklını neden karıştırıyosunBende çinli hizmetçi mi alsak eve dedim eşim bi baktıxiaomi çinli hizmetçi dedim
![]()
Bizde süpürge işleri kocişden soruluyo ben şurası tam olmadı burayı unuttun falan diyorumTembelllll![]()
Canım çıkmış valaKızlar ilk 5 dakika da çıkan sonuçsilik çizgi beliri verdi
Normal canım bayılıveriyo insan. Ben çalışmadığım halde bayılıyodum. Bu aralarda uykusuzluk var özellikle geceleri sürekli uyanıyorum sonra gündüz baygınlık geçiriyorumGünaydın kızceler.
Çok fena uykulu hallerim var.
Akşam eve git duş al yemek ye derken peşine hemen uyu..
Ben serviste gelirken giderken uyuyorum.Normal canım bayılıveriyo insan. Ben çalışmadığım halde bayılıyodum. Bu aralarda uykusuzluk var özellikle geceleri sürekli uyanıyorum sonra gündüz baygınlık geçiriyorum![]()
canım tarih yazdığın mı en son yaptığın ?Kızlar ilk 5 dakika da çıkan sonuçsilik çizgi beliri verdi
Onu dün yaptım akşam tarih olmayan bu sabah 7 de yaptımcanım tarih yazdığın mı en son yaptığın ?
dur tekrar bakacağım iyice.Onu dün yaptım akşam tarih olmayan bu sabah 7 de yaptım
Birde tlfdan baktım. çok silik gözüküyor ama dün daha mı koyu geldi bana.dur tekrar bakacağım iyice.![]()
Evet bana da öyle geldi ki gece 10 da yaptım bunu da ilk idrarla yaptım daha taze 5.hafta giricem ondan bence tahmini doğum 26 ağustos kaptırdım gidiyorum ama allahım sağlıkla dünyaya gelmeyi nasip etsin tutunsun yavrum banaBirde tlfdan baktım. çok silik gözüküyor ama dün daha mı koyu geldi bana.
İnşallah bebeğin seninle..![]()
Çok silik bir çizgi var.19 aralık sabah 7 de yaptım yine silik çıktı kızlar pazartesi gidiyorum
Çarşamba günü bat 23 ünde klomen ve iğne 18 kasım da ilk hormon verdim klomen verdi 30 kasım da bi daha gittim iğne verdi yumurtaya baktı 18 aralık silik 19 aralık silik tam 1 ay allahım korusun sağlıkla inşallahÇok silik bir çizgi var.
Tedavi ile mi yoksa normal mi ?
Regle kaç gün var yada geçtin mi ?