- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #52.661
Tünaydın canımGecikmeliiii tünaydınnnn kızçelerrrbn cok yogun bir cumartesiye uyandımm pastalar börekler yemek hazırlıkları daha koşturma içerisindeym
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tünaydın canımGecikmeliiii tünaydınnnn kızçelerrrbn cok yogun bir cumartesiye uyandımm pastalar börekler yemek hazırlıkları daha koşturma içerisindeym
![]()
Hadi inşallah
Misafir mi var canımGecikmeliiii tünaydınnnn kızçelerrrbn cok yogun bir cumartesiye uyandımm pastalar börekler yemek hazırlıkları daha koşturma içerisindeym
![]()
Bizi çağıracak galibaTünaydın canımhayırdır doğum günü partisi falan mııı
![]()
Kız tombik bu
Ay ne güzel bişey o öylee ilk defa gördümEvde uzun oturup,ayaklarımı ayak ısıtıcı tulumunun içine koydum, kahvemi yudumlayıp kkya bakıyordum
Yemek derdim yok dün anneme gittim herzamanki gibi doldurup 3-5 çeşit yemek verdi
Ayaklarımın huzuru
Eki Görüntüle 2743475
He ya ben de çok beğendimAy ne güzel bişey o öylee ilk defa gördüm
Benim ellerim ayaklarım yaz kış ısınmaz, kansızlıkta yok ama hafiften reyno fenomenliği varmış.Ay ne güzel bişey o öylee ilk defa gördüm
Hayırdır noluyooGecikmeliiii tünaydınnnn kızçelerrrbn cok yogun bir cumartesiye uyandımm pastalar börekler yemek hazırlıkları daha koşturma içerisindeym
![]()
Maşallah subhanallah sevilmez mi buuuu
Yarıldım yaa
Âmin canım benim çok teşekkür ederim
Hayırdır neyin hazırlığı bu ya huGecikmeliiii tünaydınnnn kızçelerrrbn cok yogun bir cumartesiye uyandımm pastalar börekler yemek hazırlıkları daha koşturma içerisindeym
![]()
Darısı bize canım benim maşallahKız tombik buayva da sevmiyorum ama yiyeyim bari
Rabbim size bağışlasın çok datlı balkız
![]()
Halleyin botanik bahçesi
Sevilmez olur mu hiç lokum gibi yiyoruzMaşallah subhanallah sevilmez mi buuuu![]()
Yarıldım yaa
Âmin canım benim çok teşekkür ederim
Hayırdır neyin hazırlığı bu ya huEllerin dert görmesin kolay gelsin
Darısı bize canım benim maşallah
Halleyin botanik bahçesi
Sevilmez olur mu hiç lokum gibi yiyoruz![]()
Aman ucuz atlamışsınAz kalsın kaynanam bizde kalacaktı son dk da kurtuldum![]()
Ay çok güzel ben de çok severimmmDahaa cokk var bi suru kizz
Otlarimm benim![]()
Tam zamanıymış ben de öyleydimAşermek için çok erkenken ben nie deli gibi bol sebzeli bulgur pilavı canım çekti![]()
Allah bağışlasınDahaa cokk var bi suru kizz
Otlarimm benim![]()
Hiç sormaAman ucuz atlamışsın
Ay çok güzel ben de çok severimmm
Benimde tatlı istiyo sürekli pasta mastaAşermek için çok erkenken ben nie deli gibi bol sebzeli bulgur pilavı canım çekti![]()
Ben erkeklerde (2 erkek ikiz olmasına rağmen) hiççç tatlı yemezken daha çok turşu ve tuzlu gibi yerken kız da tatlıya çok düşmüştümBenimde tatlı istiyo sürekli pasta mastamidem çok bulanıyodu bu hafta 2 gündür bişey yok bana da o garip geldi 12 haftada geçiyo diye biliyodum neden erken geçti diye büyük üzüntü içindeyim
![]()