Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay ne güzel bişey o öylee ilk defa gördüm
Benim ellerim ayaklarım yaz kış ısınmaz, kansızlıkta yok ama hafiften reyno fenomenliği varmış.
Bununla karşılaştığımdan beridir huzur içindeyim😊 1. Ve 2. Derecesi var, 2. Yi açınca ayaklarımı temmuz ayındaki deniz kumunun içinde gibi hissediyorum 🥰🥰

Yarıldım yaa 😂😂
LaRisaCca LaRisaCca canim masallah kuzucuga 🤗 🤗 Rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insalah. 🙏
Âmin canım benim çok teşekkür ederim❤️
Gecikmeliiii tünaydınnnn kızçelerrr 😍😍 bn cok yogun bir cumartesiye uyandımm pastalar börekler yemek hazırlıkları daha koşturma içerisindeym 😂
Hayırdır neyin hazırlığı bu ya hu 😍 Ellerin dert görmesin kolay gelsin
Kız tombik bu 😍ayva da sevmiyorum ama yiyeyim bari😂Rabbim size bağışlasın çok datlı balkız❤️
Darısı bize canım benim maşallah 😂
Halleyin botanik bahçesi 😂
Maşallah subhanallah sevilmez mi buuuu 😍❣️❣️🧿🧿🧿🧿
Sevilmez olur mu hiç lokum gibi yiyoruz 😍❤️

Dahaa cokk var bi suru kizz 😁
Otlarimm benim🥰
Yarıldım yaa 😂😂

Âmin canım benim çok teşekkür ederim❤️

Hayırdır neyin hazırlığı bu ya hu 😍 Ellerin dert görmesin kolay gelsin

Darısı bize canım benim maşallah 😂

Halleyin botanik bahçesi 😂

Sevilmez olur mu hiç lokum gibi yiyoruz 😍❤️

Aşermek için çok erkenken ben nie deli gibi bol sebzeli bulgur pilavı canım çekti 🙈🙈
Benimde tatlı istiyo sürekli pasta masta 😅 midem çok bulanıyodu bu hafta 2 gündür bişey yok bana da o garip geldi 12 haftada geçiyo diye biliyodum neden erken geçti diye büyük üzüntü içindeyim 😂

Benimde tatlı istiyo sürekli pasta masta 😅 midem çok bulanıyodu bu hafta 2 gündür bişey yok bana da o garip geldi 12 haftada geçiyo diye biliyodum neden erken geçti diye büyük üzüntü içindeyim 😂
Ben erkeklerde (2 erkek ikiz olmasına rağmen) hiççç tatlı yemezken daha çok turşu ve tuzlu gibi yerken kız da tatlıya çok düşmüştüm 🤔 bi de erkekte hep ekşi istiyordu canım nar gibi

Back
X