- 25 Mart 2019
- 4.317
- 15.004
- 208
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #52.881
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence deneyin saçma birşey ama merakta etmiyor değilim yani ama çok dikkatli olun ağzını burnunu iyice kapat çok pis kokuyor çünkü dikkat edin
Kuzum ya ben her ay hissediyorum hangi taraftaki gelişecekBnmde sol du bu ay kuzu baya da çatlarken ağrı çektim yani bi önceki ay hiç hissetmedm nerdeyse
Senin işin ne nereye gidiyon bu saatteKızlar ben tek ellle göreve gidiyorum hazır bende adamda evdeyken değerlendireyim![]()
Iyyy o zaman hiç denemeyelim sonra eşim deli deli işler yapıyo die kadın doğumdan önce beni psikiyatriys götürürBence deneyin saçma birşey ama merakta etmiyor değilim yani ama çok dikkatli olun ağzını burnunu iyice kapat çok pis kokuyor çünkü dikkat edin
Yok yok niye moralin bozulsun o da yeterince büyüyünce çatlamıştır canını sıkma sen yeteri kadar birliktelik olmuşInşallah ya morelim bozuldu yeni çatlamadı bence salı günü çatladı ben cuma gitmiştim doktora ama bisey dicem benim iki yumurtam oluşmuştu doktor soldaki çatlamış dedi sagdakine noldu acaba?
Ahahah :)) enişte kendine çalışmış bugünValla bugn az kalorili oldu çok kısa sürdü bitti bile ne oldugunu anlamadmspora geliyim en iyisi
Canım benim iyi gecelerBebeklerim bn uyuyorum size doyum olmaz yarın yorucu bir gün beni bekliyorHepinizi öpüyrm iyi gclr
![]()
Halleytomm senin testini göremedim benBiliyorumm tatlimmn
Bu ayi es geciyoruZ guzel sakin tasasiz bi yilaa giriyoruzzz
Yilin son ayinii bekleyerek gecirmicemm![]()
İyi geceler çiçeğimBebeklerim bn uyuyorum size doyum olmaz yarın yorucu bir gün beni bekliyorHepinizi öpüyrm iyi gclr
![]()
10 parmakta 10 marifetÇöpçatanlık yapıyorum da arada bir whatsapp a gömülüyorum![]()
Iyyy o zaman hiç denemeyelim sonra eşim deli deli işler yapıyo die kadın doğumdan önce beni psikiyatriys götürür![]()
Kızlar ben tek ellle göreve gidiyorum hazır bende adamda evdeyken değerlendireyim![]()
Kız Allah seniiiSenin işin ne nereye gidiyon bu saatte![]()
Inşallah ya inşallah Rabbim hepimizin hamile olmasını nasip etsin biran önce hayırlısı ve sagliklisiyla insallahYok yok niye moralin bozulsun o da yeterince büyüyünce çatlamıştır canını sıkma sen yeteri kadar birliktelik olmuş
Ahahah :)) enişte kendine çalışmış bugün
Canım benim iyi geceler![]()
Amannnnn ben de hamile kalıp bu saatte yemek istiyomBu saatte hemde turşu![]()
Maksat gençlerin gönlü olsun10 parmakta 10 marifet![]()
Aminnn canımıniçi aminnnInşallah ya inşallah Rabbim hepimizin hamile olmasını nasip etsin biran önce hayırlısı ve sagliklisiyla insallah
Çokta merak ettim... Bunu denese denesebulaşma ozaman gebelikten suphelenmeyen biri yapsa iyi olur aslinda
Ohh miss sizede afieyt olsun canımGelbemucizem biz de şimdi kaldırdık kahvelerimizi kuzum afiyet olsun
Yemek işi fenaAmannnnn ben de hamile kalıp bu saatte yemek istiyomhaksızlık bu
Maksat gençlerin gönlü olsun
Aminnn canımıniçi aminnn![]()
Ben yaparım yarın canınızı sıkmayın