Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence deneyin saçma birşey ama merakta etmiyor değilim yani ama çok dikkatli olun ağzını burnunu iyice kapat çok pis kokuyor çünkü dikkat edin
Iyyy o zaman hiç denemeyelim sonra eşim deli deli işler yapıyo die kadın doğumdan önce beni psikiyatriys götürür 🙈

Inşallah ya morelim bozuldu yeni çatlamadı bence salı günü çatladı ben cuma gitmiştim doktora ama bisey dicem benim iki yumurtam oluşmuştu doktor soldaki çatlamış dedi sagdakine noldu acaba?
Yok yok niye moralin bozulsun o da yeterince büyüyünce çatlamıştır canını sıkma sen yeteri kadar birliktelik olmuş
Valla bugn az kalorili oldu çok kısa sürdü bitti bile ne oldugunu anlamadm 😂😂 spora geliyim en iyisi
Ahahah :)) enişte kendine çalışmış bugün
Bebeklerim bn uyuyorum size doyum olmaz yarın yorucu bir gün beni bekliyor😾 Hepinizi öpüyrm iyi gclr ❤️🌸
Canım benim iyi geceler ❤️

Bu saatte hemde turşu 🙈🙈🙈🙈

Eklentiler

• IMG-20201219-WA0018.webp
    IMG-20201219-WA0018.webp
    35 KB · Görüntüleme: 32
Iyyy o zaman hiç denemeyelim sonra eşim deli deli işler yapıyo die kadın doğumdan önce beni psikiyatriys götürür 🙈
🤣 bulaşma ozaman gebelikten suphelenmeyen biri yapsa iyi olur aslinda

Yok yok niye moralin bozulsun o da yeterince büyüyünce çatlamıştır canını sıkma sen yeteri kadar birliktelik olmuş

Ahahah :)) enişte kendine çalışmış bugün

Canım benim iyi geceler ❤️
Inşallah ya inşallah Rabbim hepimizin hamile olmasını nasip etsin biran önce hayırlısı ve sagliklisiyla insallah

Back
X