- 6 Kasım 2020
- 5.754
- 23.240
- 268
- 33
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #53.021
Ayyyyy kızzzzzz bu neeeeee aramızda biri daha çıktı ohhhKızlar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyyyy kızzzzzz bu neeeeee aramızda biri daha çıktı ohhhKızlar![]()
İnşallah bitanemKuzum her insan her olaydan aynı etkilenmez sen etrafındakilerden öyle yaralar almışsın ki unutamıyorsunAma Rabbim büyüktür ondan başka kime sığınabiliriz ki ? Meleğin seni cennette bekliyor olacak , yeni gelecek olan bebeğin onun yerini dolduramayacak belki ama acısını bir nebze olsun hafifletip sana yoldaş olacak .. Ve gerçekten olacak inanıyorum hamile de kalabiliyorsun çok şükür o yüzden içini ferah tut en hayırlı zamanda en sağlıklı şekilde gelsin evlatlarımız inşallah
![]()
Kuzumnn allahım sana bir an önce nasip etsin bebekten kafanı kaldırama ve bu yaşadıgın bütün skntılar gitsn inşallahİnşallah bitanem![]()
Sagol askmmm gelin beraber olsunAfiyet olsun canımmmmnefis görünüyor
![]()
AminnnnnKuzumnn allahım sana bir an önce nasip etsin bebekten kafanı kaldırama ve bu yaşadıgın bütün skntılar gitsn inşallah![]()
Klomen ve iğne hiç bişey yapmadım sadece ilişkiden sonra yastık koydum hiç kalkmadım nasip herseyin saati var demek ki ben 3 senelik evliyim 4 e giricem öncesi de var 8 sene demekkü şimdi nasip olacakmıs ilk iğnem hersey nasip isteyen herkese nasip etsin öyle aman aman kasmadım topu topu 3 kere falan yaptık nasip olacaksa olur ben hiç ihtimal bile vermiyordum hala şaşkınım hatta bakalım salı günü kanı tekrarlıcam bakalım allahım hayırlısını versin isteyen herkese nasip etsin tez vakitAyyyyy kızzzzzz bu neeeeee aramızda biri daha çıktı ohhhhayrlı olsun tatlım hadi bakalım allah hyrlısını versn hakknda tamamına erdirsn inşallah cnm
Belirtilerin neler ne kullandın nası ilişki oldu detayları alalım bel altına yastık fln yaptn mı bekledn ni
Oooo süperrrr. Hayırlı olsun canım. Sağlıkla kucağına al inşallahKızlar![]()
Bu durumda birşey demek çok zor oluyor canım. Rabbim çok bekletmeden bizlere de nasip etsin inşallahcanlar merhaba Regl oldum ..
Ben çok üzgün ve umutsuz yine heralde artık hamile kalamicam doktor herşey çok iyi demsine ragmen her yolunda bu ay ümitliyim demesine rağmen
Bu ay çok adapte olmuştum
inşallah sizler hamile kalırsınız
Bebeklerimi beklerim diye heyecanla okuyan benGünoooo bebeklerimmm![]()
Nerde yuruyosunn teeocukOooo süperrrr. Hayırlı olsun canım. Sağlıkla kucağına al inşallah
Bu durumda birşey demek çok zor oluyor canım. Rabbim çok bekletmeden bizlere de nasip etsin inşallah
Bebeklerimi beklerim diye heyecanla okuyan ben
MelodiminEsi yüreğindeki yangını hissediyorum ama dua etmekten başka elimden hiçbirşey gelmiyor canım. Sizler kayıp verdiniz eminim ki hiç olmamaktan çok çok daha zor, ben bir kez dahi hamile kalmayıp o duyguyu kıyısından bile tatmadım
Rabbim içimizdekini en iyi bilen. Taşıyamayacağımız yükleri yüklemez bize. Bizim de olacak inşallah
![]()
Evin yakınındaki sokaklarda yürüdüm canım. Yasak olmasa uzaklara gidiyordumNerde yuruyosunn teeocuk![]()
Canım benim güzel kalplimMelodiminEsi yüreğindeki yangını hissediyorum ama dua etmekten başka elimden hiçbirşey gelmiyor canım. Sizler kayıp verdiniz eminim ki hiç olmamaktan çok çok daha zor, ben bir kez dahi hamile kalmayıp o duyguyu kıyısından bile tatmadım
Rabbim içimizdekini en iyi bilen. Taşıyamayacağımız yükleri yüklemez bize. Bizim de olacak inşallah
![]()
30 dakika biisklet bindim bendee markete gidip geldimm carsiyaaEvin yakınındaki sokaklarda yürüdüm canım. Yasak olmasa uzaklara gidiyordum70 dk yürüdüm. Akşam da evde biraz spor yaparım
Canım benim çatlatma iğnesinin içerisinde gebelik hormonu var iğneyi vurduktan sonra bu testi yaptıysan bu şekilde çıkması normaldir ayrıca ben bunun gebelik değil koruma çizgisi olduğunu düşünüyorum çünkü sen önceden de bu testi yaptın ve çizgi bu şekilde çıktı hiçbir koy ulaşma olmadıcanım bugün çatlatma iğnesi olucam
İğneden önce belki gebelik vardır diye yaptım ama hiç koyulaşma olmadı yok demeli ilaçlardan hcg tetiklendi testte
Canım ben de regl olacağım yarın üzülme inşallah yeni ayda bebişimiz bizimle olurcanlar merhaba Regl oldum ..
Ben çok üzgün ve umutsuz yine heralde artık hamile kalamicam doktor herşey çok iyi demsine ragmen her yolunda bu ay ümitliyim demesine rağmen
Bu ay çok adapte olmuştum
inşallah sizler hamile kalırsınız
Canım sen geç kalmışsın bugün ya ben tatlımı da erken yedim o işi de hallettim
Oooo döktürmüşsün canım Afiyet olsun ellerine sağlıkGünoooo bebeklerimmm![]()
Anlıyorum canım seni. Ama Rabbim bize böyle imtihan verdi. Meleklerimiz de bizi bekliyor..Nasıl bakmayım kuzum kör mü olayım sağır mıyaşasaydı şimdi evimizi şenlendirirdi yavrum
AminnnnnnAminnnnnanneliği layıkıyla yapabilecek her kadına nasip etsin Rabbim
başta bu topiktekilere
Allahım şifa versin inşallahYa şimdi komşum aradı dr umun adını sordu. Dış gebelik geçiriyormuş bebek bağırsak ve rahim arasına yerleşmiş demişler, çok üzüldüm ya![]()
Ellerine sağlık hadi durma kutla bu Zafer senin yüreğine sağlıklkkkkPortakallı irmik helvası yaptın bugün Enfes oldu
Çok geçmiş olsun üzüldümYa şimdi komşum aradı dr umun adını sordu. Dış gebelik geçiriyormuş bebek bağırsak ve rahim arasına yerleşmiş demişler, çok üzüldüm ya![]()