Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ilk doktor
Boş gebelik olabilir değer düşük 10 gün rapor istirahat dedi.

Sonra devlet Hastanesi'ne gittik tanış ebe var onu aradım şansa acildeydi gel düşüklerde de çok yardımcı olmuştu..

Orda İlk üstten ultrason baktılar ultrason doktoru dediki düşük gözüküyor kese deforme olmuş 5hafta 1 günlük dedi.

Sonra ebe tanışa doktorun söylediğini söyledim dedi burda öyle birşey görmedim doktor alttan baksın dedi ve baktı doktorun söylediği
""kese çok küçük içinde bir kıbırdama var 1 hafta on gün sonra gel bol bol istirat dikkat et dedi kanama birşey olursa hemen gel dedi. Ayrıca da sonradan ne olacak sonra Allah bilir dedi sen şimdi stres etme dinlen dedi

Eşim de annem e bıraktı dinlen ye iç yat dedi
kuzummmm en azndn bak bu doktor hem keseyi hemde kese içinde kıpırdanmayı görmüş sen umutsuz olma ve sakn stres yapma belki geç tutmuştur gelişimi geç olan bir bebekte olblr herşey nasip biliyorsun kndne cok dkkt et hareketlerine bol bol yat dinlen eşin çok ii düşünmüş annene bırakmakla orada daha rahat edersin herşey güzel olucak allahın izni ileee :KK68: :dua: :dua: :KK200:

yok canım 24 yaşından gün almış olmak, 3 yıl evlilik yetiyor. Deneme ya da tedavi sormuyorlar. Zaten 3 yılda çocuk olmaması onun yerine geçiyor. Ben 2 aşılama 1 tüp bebeği raporlu yaptırdım.
3 yıl evli olsa da 2 aşılama şartı var diye biliyorum bize rapor çıkmadı aşılama yaptırmadık diye

Canım doktorun acayip sinir etti bu iş olsada olmasada sakın onunla devam etme derim. neyse senin adetin kaç gün geçti acaba. bi hafta bile olmadı sanıyorum. bana acele ediyorlarmış gibi geliyor düşük olacak ,boş gebelik olacak falan demeleri için. git dinlen evde bu durumuda kafaya takma. allah ömür verdiyse o bebeğe bi şekilde devam edecek gebeliğin. yok zaten ömür vermediyse seninde bi başkasınında yapacağı bişey yok. sakin olmaya bak. henüz bi kanaman falan olmadı sanırım. kese bozulması için genelde kanama olması gerekiyor. bence senin gebeliğin güzel bi şekilde ilerleyecek şuan böyle düşünüp rahat olmalısın.

sağol canım sorduğun için 🤗 . iyiyim çok şükür. sen nasılsın?
Hamdolsun kuzum çok daha iyiyim 🌸 gebelik için yazdıkların da çok doğru bana da erken gibi geliyor

MelodiminEsi MelodiminEsi canım iyiyim çok şükür bugün evlilik yıl dönümümüz 🥰 mamalar yapıyorum eşime. Sen nasılsın?
Ayy ne hoooş 😍 nice yıl dönümleriniz olsun canımm ❣️
Ben bugün okuldaydım yorucu bir gündü biraz da soğuktu, evde miskinlik yapıyorum öyle hırka patik 🤗

Ben iyi değilim yaa :KK43: bugün kendimden bile sıkıldım
Noldu kuzuşum 🥰🌸 gel sarılayım sana kocaman :KK74:
Sabahı beklemeden yapayım gitsin diyorum, sancımda var, negatifi görüp rahatlayayım, en azından diğer testlerin bozuk olduğundan emin olurum. İdrarımı 3-4 saat tutsam yeterli olur mu?
Yap canım seni çok iyi anlıyorum kırmızıları görene kadar süregelen umudumuzu hiçbirzaman kaybetmiyoruz ❤️
Canımıniçi ben iyiyim sen nasılsın 🤗

587B6842-8D62-479F-9874-A37E080D0704.webp

Tertemiz bir renk değil mi 😍 bayılıyorum soft renklere

Yap canım seni çok iyi anlıyorum kırmızıları görene kadar süregelen umudumuzu hiçbirzaman kaybetmiyoruz ❤️

Bugün iyiyim hamdolsun kuzum. Okul kafamı dağıttı biraz. Bir de sevdiğim kişiler vardı keyifliydi 😊

Geçen ay 2. aşılamayı bile negatif görmeme rağmen, hiç umudum tükenmiyor🤷🏻‍♀️ piskolojik sorunlarımmı var bilemiyorum ki😅

Geçen ay 2. aşılamayı bile negatif görmeme rağmen, hiç umudum tükenmiyor🤷🏻‍♀️ piskolojik sorunlarımmı var bilemiyorum ki😅
Canım sizde belirli bir sorun var mıydı? Ben çok unutkanım bu aralar inan her şeyi unutuyorum söylediysen kusura bakma

Kızlar ilk doktor
Boş gebelik olabilir değer düşük 10 gün rapor istirahat dedi.

Sonra devlet Hastanesi'ne gittik tanış ebe var onu aradım şansa acildeydi gel düşüklerde de çok yardımcı olmuştu..

Orda İlk üstten ultrason baktılar ultrason doktoru dediki düşük gözüküyor kese deforme olmuş 5hafta 1 günlük dedi.

Sonra ebe tanışa doktorun söylediğini söyledim dedi burda öyle birşey görmedim doktor alttan baksın dedi ve baktı doktorun söylediği
""kese çok küçük içinde bir kıbırdama var 1 hafta on gün sonra gel bol bol istirat dikkat et dedi kanama birşey olursa hemen gel dedi. Ayrıca da sonradan ne olacak sonra Allah bilir dedi sen şimdi stres etme dinlen dedi

Eşim de annem e bıraktı dinlen ye iç yat dedi
Bak canım konu açmış bir arkadaş olabiliyor demekki

Eklentiler

• Screenshot_20201221_175912.webp
    Screenshot_20201221_175912.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 37
Canım sizde belirli bir sorun var mıydı? Ben çok unutkanım bu aralar inan her şeyi unutuyorum söylediysen kusura bakma
Bende hep unuturum bu tarz şeyleri canım.
Hiç bir sorun yok ne eşimde ne bende.
Sadece 1. Aşılamamı yaptığımda aşılamam çok ağrılı geçmişti, doktor beceriksizdi sanırım ama doktor rahim ağzın yan duruyordu fln dedi, idrara sıkışık değildim sanırım o yüzden böyle olmuştu.
Çünkü 2. Aşılamam inanki 15 saniyede yapıldı, çünkü idrara sıkışıktım.
Ve rahim filmin sanırım yaklaşık 8 ay önce yaptım, herşey yolundaydı. Hormonda da en ufak bir sorun yok. Ama bebek olmuyor...:(

Back
X