- 26 Mart 2018
- 28.482
- 128.066
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #53.421
Bana özellerden pozitif dememiş miydin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana özellerden pozitif dememiş miydin
Neeee şaka şakamıBana özellerden pozitif dememiş miydin![]()
kızlara sakın söyleme dediğin vardı ya hani
![]()
Kız Lariye takılıyorum, tövbe yok öyle bir şeyNeeee şaka şakamı![]()
Canım benim göğüslerim ilk defa bu ay yumurtlamadan 1 gün sonra ağrımaya başladı hiç geçmedi, hala ağrıyor. Normalde adete 5-6 gün önce hafif ağrır ve geçerdi.Selam kızlaaaradetime 7 gün kaldı göğüslerime bastırıyorum azcık acısında şüpheleneyim diye tık yok
sadece belim ağrıyor o da bütün gün sandalyede oturup ders anlatmaktandır. Size sorum şu ki sizce yine de her şeye rağmen kan vermeye ne zaman gideyim
![]()
Hemen cevapladım patron
Offf nolacak bu halimiz, yinede kanama başlamadan hiçbirşey bitmiş değil canım
Sağol canımCanım benim göğüslerim ilk defa bu ay yumurtlamadan 1 gün sonra ağrımaya başladı hiç geçmedi, hala ağrıyor. Normalde adete 5-6 gün önce hafif ağrır ve geçerdi.
Bu göğüs hakkında çok şey okudum. Göğüs ağrısı hamilelik yada adet belirtisi olsada, bazılarında hiç göğüs ağrısı olmuyor, hatta göğüs ağrısı olmadığı için hamile değilimdir diyip hamile olanlar çok var.
3 gün sonra yani adete 4 gün kala kan testi yapsan sonuç çıkar diye düşünüyorum.
Koronayı öyle aldım kocamdanKızlar öpüşmek çok yararlıymış ağızdaki bi çok bakteri ölüyormuş![]()
Hemen koşuyorum kocamaKızlar öpüşmek çok yararlıymış ağızdaki bi çok bakteri ölüyormuş![]()
Sende bizdensin deseneSağol canımperşembe günü yarım gün çalışıyorum en iyisi o zaman bi kan verip rahatlayayım
Şifa olsun inşallahGidiyimde soğan suyu keyfi yapayım bari içim dışım soğan oldu![]()
ASLaaaaSende bizdensin desene
slogan şu; "sürünmeden olmaz"![]()
Canım daha çok erken umutlanmak için ama kan tahlili yaptırmak istiyorsan adete iki gün kala gidebilirsinBu ay femaradan sonra çat iğnesi bile yaptırmadım önceki ay daha ümitliydim aslında ama bu ay durduk yere kurtlandım yine![]()
Kız sus ne açık ediyonBana özellerden pozitif dememiş miydin![]()
kızlara sakın söyleme dediğin vardı ya hani
![]()
Üstün yaratıcılık ödülünü vermek üzere C Capanin Gururu Teyom u sahneye davet ediyorumBugün ödül falan vermediniz kızlarLaRisaCca C Capanin Gururu Teyom
Sürekli fikir değiştirme ödülünü bana verin bari![]()
Canım bir şey olacağı yok yeni ay yeni umut inşallahOfff nolacak bu halimiz, yinede kanama başlamadan hiçbirşey bitmiş değil canım![]()
Tüm Türkiye öpüşsünKızlar öpüşmek çok yararlıymış ağızdaki bi çok bakteri ölüyormuş![]()
Teo ben erzurumluyum. Universiteye istanbula geldik gelis o gelis . Burdada duzgun kar yagmiyo. Esimle iki uc sene 2 3 gunluk kar yaguslarina denk gwldik ama benki keske bi kere kar topu oynayalim deseydi valla ondan romantigi yok diye cok sevinirdim.Dur ben sana kocamın romantizmini anlatayım hayattan soğuyasınbir kaç yıl önce kar yağıyor dedim yerler de tutmuş hadi çıkıp kar topu oynayalım. Dedi kar mı bitecek başka zaman çıkarız
ondan sonra 2-3yıl kar olmadı
![]()
Kar bence erzurumun olmazsa olmazi canim. En cok kari ozluyorumHehhehee kuzum işte ben Erzurum da oluncaama yine de çok severim. Kar yağınca perdeyi açıp kitap okumak çok huzur verir bana
![]()
Orası hiç belli olmaz canım, o güneş bir anda doğabilirCanım daha çok erken umutlanmak için ama kan tahlili yaptırmak istiyorsan adete iki gün kala gidebilirsin
Kız sus ne açık ediyon
Üstün yaratıcılık ödülünü vermek üzere C Capanin Gururu Teyom u sahneye davet ediyorum
Canım bir şey olacağı yok yeni ay yeni umut inşallah
Tüm Türkiye öpüşsün![]()
Soğan suyu içmişken sakınGidiyimde soğan suyu keyfi yapayım bari içim dışım soğan oldu![]()