Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1 canım gttigimde her iş bana bakıyor ablamın biri hamile 1i mide ameliyatı oldu 2 dk iş tutsa 10 dk oturuyor kalkmıyor diğer ablam yeğenime ders veriyor 1. Sınıfa gdiyr saat başı ders istyr hocası bende keyif yerine zir zurna iş tutturuyorlar bana yok da diyemiyorum hamile ablam soğan kokusuna gelemediği halde yardım ediyor nasıl yok diyim işte bu içimdeki vicdan beni daha nerelere sürükler yaa bu vicdan beni her zaman rezil ediyor işte
2. Gül bebeğim ya ne bilim ben cnm sabah sabah deli ettim oralardakilerinide Amin cnm herşeyin hayırlısı olsun artık cnm

Ben senin yerinde olsam yapmam :))
Aaa daha olmadın mı cnm sen
Olmadım canım ama hamile olmadığım kesin. Adet günüm bugün bekliyorum
amn kuzum amn bakalım görücez her ay değerlendiriyoz ama tırt çıkıyooo

keşke o ağrı başka birşeyden olsa
İnşallah bu ay müjdeni alırsın orası hiç belli olmaz yok kız testler hep negatif

İnşallah bu ay müjdeni alırsın orası hiç belli olmaz yok kız testler hep negatif
İşte cnm olmuyor elimi yaktım aşağıda kömbe pişirirken ama bende yanlışlıkla ablamın elini yaktım
Ayy herşeyin hayırlısı olsun sıcak su koy bebeğim

ayyy agzından bal damlıyor kuzum ama inşallah ta hiç umudum yok her ay negatif almaktan yoruldum

yok tatlım hiç normal gebeliğim olmadı o konuda becerikli değilm dersime iyi de çalışsam olmuyor
Allah seni bendede olmadı cnm onun için araştırmalara gidiyorum bakalım Ocak da gidecgm ne diyecekler bende becerikli değilim Ben çalışmak ne doktora bile yaptım ama olmuyor

Allah seni bendede olmadı cnm onun için araştırmalara gidiyorum bakalım Ocak da gidecgm ne diyecekler bende becerikli değilim Ben çalışmak ne doktora bile yaptım ama olmuyor
ne diyelm zamanı varmış dmeemkki kuzum diyecek birşey kalmıyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…