Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım kıyamam şeker yüklemesi neredeyse tüm gebelere yapılıyor. İdrarında şeker çıktı mı? Tiroid hormonlarında hamilelikde düşüklük oluşabiliyor belki kanda falan çıktıysa dr un emin olmak için usg istemiştir. Normal kontroller bunlar neden üzüyosun kendini 🙄
İdrar bakılmadı canım. Normal de 24. Haftada ğlanlanıyordu şeker yüklemesi. Endokrin öne çekti yüksek seyrettiği için. Biraz da korkuttu beni bebek çok önden gidiyor suyunu boşaltabilir falan diye ağlamaktan içim çıktı.

Canım yumurta sıcağı sever spermler serini sever. Sperm erkeğin testisindeyken serinde kalmalı. Bizim vücudumuza girdikten sonra bulunduğu ortam da değişiyor❤️❤️
Vücut sıcaklığında döllenme gerçekleşiyo ya canım yakının amacını anlayamadım 🙃 ayakları sıcak tutmak yumurtalıkları üşütmemek için öyle derler hep.

Kuzucum neden ağlıyorsun ki çözümü olmayan bir şey mi sanki ☹️ guatrdan bende de şüphelenilmişti usg istendi tabi bebeğimi kaybettiğim için gerek kalmadı ama 4 haftalıktan ultrason gününe kadar hep ilaç kullandım. Hiç tahlil yaptırmış mıydın? Üzülme çiçeğim ya bizim bir hoca bebeğine 7 yıl sonra kavuştu 9 ay da iğne yaptı kendi kendine. Okulda bile yapıyordu. Çok şükür birçok şeyin çözümü var artık tıpta
Bakalım kuzum yarın belli olacak herşey

Yaa bugün saksımı boyayacaktım vaktim olsaydı. Aklıma sen geldin 🤗🌸 senden heves ettim

Harika öyleyse kaçırdığın gün yok inşallah bu ay gebe kalırsın tatlım ❤️

Canımm kadınlara ayaklarını belini sıcak tut derler çünkü yumurta sıcağı sever sperm serini. O yüzden kadınlara duştan önce sıcak duş önerirler. Doğru biliyorsun uygulamanın da zararı olmaz aksine faydası olur. Ters rahim ya da değil yüzüstü pozisyon spermler içeri daha hızlı ilerlediğinden ve kaçak çok azaldığından herkese öneriliyor inşallah vesilen olur ❤️

Seni görünce daha iyi oluyorum fıstığım 🥰

Canım adetten hemen önce akıntı çok yoğunlaşır 🤗🌸 gebelik testin negatifse uzun süre gecikme yoksa adet olursun muhtemelen. Ben de şuan senin gibiyim test negatif adet olmam gerekiyordu bugün olmadım akıntım var bekliyorum

İnşallah canımıniçi 🤗

Naber kısss

Sen niye ağlıyorsun hayatım bebeği strese sokarsın Allah korusun ,bir şeyin yok çok şükür Allaha ağlama her şey güzel olacak şeker yüklemesi bütün gebelere de yapılıyor zaten
Çok erken yapılıyor canım bizimki. 24 de olmalıydı 16 da oluyor gerçi yarın 17 haftalık olacak. Biraz da kötü konuştu. Çok kötü hissettim ya anlatamam

Ters rahim ya da değil yüzüstü pozisyon spermler içeri daha hızlı ilerlediğinden ve kaçak çok azaldığından herkese öneriliyor inşallah vesilen olur ❤️
Aaa bunu yeni duyuyorum ben 🙄 o zaman niye ayaklarımızı yukarı tutuyoruz biz onu yaptıktan sonra mı yüzüstü yatmamız lazım 🤔

Amann kimin idrarında şeker çıkmış ? İyi bişey değil vücutta şeker kaçağı var demektir
Yok tatlım shlls shlls nin dr u şeker yüklemesi istemiş idrarda bazen çıkabiliyo o yüzden sordum idrarda bişey var mı diye.
shlls shlls tatlım benim dr um baya titiz şeker konusunda yüksek çıkabilir gebelikte eğer yükseklirse insülin yapmamız gerekir ama gebelik bitince normale dönüyo demişti. Senin tabi şeker çıkıyo iniyo haliyle kendisi müdahale edemiyo. Endokrinin bakması çok daha iyi yükleme yapsınlar tabi kontrol altında yapılsın tahlillerin üzme kendini bence bişey olmaz

Hellööğ sizde catlatma iğnesi ile mi gebe kaldınız? Bizimle hikayenizi payllasır mısınız
Evet klomen ve iğneyle ilk denemede kaldım canım haftaya kontrolüm var kızlar bugün kan verdim 62 den 142 yükselmiş perşembe bi daha kan vericem bakalım heyacan endişe mutluluk bi arada allahım isteyen herkse nasip etsin biz 3 senedir korunmasız ilişkiye rağmen olmadı stres çok vardı belki o tetikledi bilemem herseyin bi vakti saati var derdim o zman bu zmanmış kendinizi üzmeyin vakti vardır bi çok doktora gittim kontrole verdikleri ilaç inofolic kombi ama şimdi ki doktorum evimin yakınında bi özel hastane de dur dedim buraya alayım randevuyu sonuc 18 kasım da doktora gittim ilk adetin 3.günü hormon aynı gün klomen başladım insülin direncimin olduğunu öğrendim matofin versi fitil vajinal krem iğne antibiyotik monodoks antibiyotik verdi 30 kasım günü gittim progestan estrofem ovitrelle verdi 4 aralık cuma günü vurdum bu arada toplam 3 kere falan ilişki oldu 1 gün arayla nasip olacaksa her türlü oluyor kasmayın yani bunu anladım hala şoktayım 18 aralıkta çift çizgi mi gördüm iğnenin 15.günüydü öncesinde yaptım negatifti 15.gün öncesinde yapma bu pazar kan verdim iyice netleştirdim hamileliği bugün de kan verdim 142 git gide yükseliyor değerim allah isteyen herkse versin uğrastırmadan önceki gittiğim doktorlar bilmiyor mu bu ilaçları verebilirdi ama nasip bu doktorumaymış hayırlısı herseyin yoruldum kız yaza yaza 😊😊😊😊😊🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Aaa bunu yeni duyuyorum ben 🙄 o zaman niye ayaklarımızı yukarı tutuyoruz biz onu yaptıktan sonra mı yüzüstü yatmamız lazım 🤔
Bende bilmiyodum valla bir tanıdıkta vardı ters rahim ona demişti dr yüz üstü yatman lazım diye bende öyle biliyodum 😅 bin tane şey var valla hangi birini bilicez

Bende bilmiyodum valla bir tanıdıkta vardı ters rahim ona demişti dr yüz üstü yatman lazım diye bende öyle biliyodum 😅 bin tane şey var valla hangi birini bilicez
Bu ay bunu da deneyeyim 😅 inşallah geri gelmez spermler 😅

Masumlar apartmanı tabiki de 😜😊
Ben eşkiyaa 🤪🤪
Vücut sıcaklığında döllenme gerçekleşiyo ya canım yakının amacını anlayamadım 🙃 ayakları sıcak tutmak yumurtalıkları üşütmemek için öyle derler hep.
Canım o zaman senin mantıkta yakı rahme etki etmiyosa tee ayak ısısı nasıl edecek? ☺️ Yakı da ayakları sıcak tutma da yumurtalıkları üşütmemek içindir zaten 😁
Çok erken yapılıyor canım bizimki. 24 de olmalıydı 16 da oluyor gerçi yarın 17 haftalık olacak. Biraz da kötü konuştu. Çok kötü hissettim ya anlatamam
Kötü birşey yok kuzum içini ferah tut sen❤️
Canım istersen dogi pozisyonunda boşalma olur yüzüstü olmuş olursun hepten istersen boşalır sonra dönersin ama o zaman kaçak olabiliyor
Oyyy 🥰
Boya ve resim attt bize🥰
Yarın yavaştan başlayayım o zaman 😍

Mutfağı temizledim, çay molası verdim. Takatim olursa misafir odasını sileceğim çaydan sonra 😂
Ohhh ellerin dert görmesin canım benim tiril tiril oldun 🥰 ben bugün yürüyüş yapmadım hiçbirşeye de yetişemiyorum artık sanki

Bu ay bunu da deneyeyim 😅 inşallah geri gelmez spermler 😅
Canım sonuçta yer çekimiyle ilgisi yok geri gitmenin yani bizim ayakları tepelememizin de pek bir yararı yok çünkü spermler yapısı itibariyle yüzüyo 😁 ama biz işlerini kolaylaştırdığımızı düşünüyoruz. Ben son zamanlarda hiç sperm kaçağı yaşamıyorum. Boşalma olurken git gel olması dışarı sızdırıyor onu farkettim bir de boşalmadan sonra geri çıkılacağında bacakları omza alıp kalçanın altına yastık koy 5 dk hiç çıkmıyor

Ben eşkiyaa 🤪🤪

Canım o zaman senin mantıkta yakı rahme etki etmiyosa tee ayak ısısı nasıl edecek? ☺️ Yakı da ayakları sıcak tutma da yumurtalıkları üşütmemek içindir zaten 😁

Kötü birşey yok kuzum içini ferah tut sen❤️

Canım istersen dogi pozisyonunda boşalma olur yüzüstü olmuş olursun hepten istersen boşalır sonra dönersin ama o zaman kaçak olabiliyor

Yarın yavaştan başlayayım o zaman 😍
😅 ben yakıyı sırtımda kaslar tutulunca yapıştırıyodum sadece

Canım sonuçta yer çekimiyle ilgisi yok geri gitmenin yani bizim ayakları tepelememizin de pek bir yararı yok çünkü spermler yapısı itibariyle yüzüyo 😁 ama biz işlerini kolaylaştırdığımızı düşünüyoruz. Ben son zamanlarda hiç sperm kaçağı yaşamıyorum. Boşalma olurken git gel olması dışarı sızdırıyor onu farkettim bir de boşalmadan sonra geri çıkılacağında bacakları omza alıp kalçanın altına yastık koy 5 dk hiç çıkmıyor
Ben böyle yapıyordum zaten kuzum 😅 amaaan olmuyo zaten ne kaybederim 😅

Back
X