Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
E recete iletti okudum ağız yolu ile alınız diyor ama ebe vajinal alacaksın dedi. Bakalım. Eczane ne yazacak.
Yazan oldu mu bakamadım ama progestan hem içiliyor hem vajinal kullanılıyor doktoruna sor ama vajinal vermiştir

Kızlar ben hala adet olmadım ya 😩 olacaksam olayım artık patlicam 😔 doktora da gitmek istemiyorum Daha doğrusu hastaneye girmek istemiyorum 😑
Ben de olmadım bugün randevumu da iptal ettim 😁 başlayınca haber verin o zaman dedi

Bide bana sor o heyecanı ya aşılama kullanmak istemiyorum normal yolla gebelik istiyorum insan daha çok yıpranıyormuş evet yolun başındayım ama ister istemez üzülüyorum artık Allah'a kalmış rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Her ay stres yaşamamak için bırak aşılamayı, tüp bebek yaptırıcam sıkıldım artık bu muhabbetten 🤦‍♀️

nur1134 nur1134 biraz daha iyi misin canım?
Teşekkür ederim iyi olmaya çalışıyorum. Keşke böyle olmasaydı. Ama yapacak birşey yok herşey allahtan. Bu ay dinlenmeyi düşünüyorum diğer ay duruma göre aşılama yaptırmak istiyorum iyi bir doktor bulursam

Ben de olmadım bugün randevumu da iptal ettim 😁 başlayınca haber verin o zaman dedi
😂topikçe gelemiyoz adet olmayınca deseydin
Mercimekli köfte 😄
Yeşil mercimekli mi 😍
Teşekkür ederim iyi olmaya çalışıyorum. Keşke böyle olmasaydı. Ama yapacak birşey yok herşey allahtan. Bu ay dinlenmeyi düşünüyorum diğer ay duruma göre aşılama yaptırmak istiyorum iyi bir doktor bulursam
Hayırlısı canım benim inşallah bulursun iyi bir dr 🌸 araştırdın mı hiç
Hahaha 😁
Bugun esim evdeyken halilar gelmis ve baana yardimci olmak icin silmeden oyle dümtek sermis
Kizsammi tesekkur mi etsem bilemedim😁
Bişey deme kız boşver niyeti temiz 😂
Çatlatma iğnesinin 8.günündeyim, şu an duphastone kullanıyorum ve tansiyonum hep düşük çıkıyor ayrıca başım ağrıyor.Bayılacak gibi oluyorum arada.Normalde hiç düşmezdi tansiyonum.Neden olabilir kızlar?
Omur-un Hatunu Omur-un Hatunu sana kader ortağı geldi
iyiyim kuzucum sen napıyon.
hasta olmadın mı daha? gerçi sürekli takip ediyorum burayı. Yarın aşılamamın 15. Günü test yapıcam sabah eminimki yine hamile değilim. Eşimde bi heveslenmiş ahhh çok sıkıntılı bir durum 😒
Ben de adet olmayı bekliyorum canım 4-5 gün geçti hala işte olmadım. Muhtemelen koronadan gecikti.. hiç umudunu yitirme sen belki de belirtisiz gebelik yaşayanlardansındır 🥰
😅 aynen ama ben kıyma koydum sadece. Pirinci pek sevmiyorum bazen bulgur koyuyorum daha besleyici diye.
Ben onu yoğurtlayıp yerim biliyo musun çokkk severimmm

Yeşil mercimekli mi 😍

Ben de adet olmayı bekliyorum canım 4-5 gün geçti hala işte olmadım. Muhtemelen koronadan gecikti.. hiç umudunu yitirme sen belki de belirtisiz gebelik yaşayanlardansındır 🥰

İnşallah canım umarım hepimiz gebeyizdir. Ay ne güzel olurdu. Off off 🥰🥰

Yeşil mercimekli mi 😍

Valla canım ben Bilecikte yaşıyorum burada malesef özel hastane yok. Eskişehirde birkaç tane duydum ama bilemiyorum henüz rahim filmi falan da çekinmedim bu ay onları yaptırıcam hem bu arada karar vermiş olurum doktora

Yeşil mercimekli mi 😍

Aynen aynen bende sarımsaklı yoğurt döküp yiyorum 😍 benim koca ete bayılıyo illa kokusu olucak kıyma koymazsam pek yemiyo sebzeleri kandırıyorum öyle 😅

Back
X