Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahh canim tesekkur ederim bende progestan fitil kullaniyorum bugun 4.yu kullandim birde coraspin verdi doktor tutunmasi icin.
benim ananemin bir lafi vardir kizlar biraz argo olacak ama kadinin ömrü ic camasirina bakmakla gecer diye yok adet oldummu yok kanamam oldumu yok su bu derken 😂😂

Amin canim sanada en yakin zamanda insallah. İnsana ne guzel moral veriyorsunuz iyi ki varsiniz 🙏🏻
Ahahah annenin ellerinden öperim kız ne güzel söylemiş ❤️🌸 sen de iyi ki varsın canım benim sen de bize umut veriyosun 😍❤️

Her Gün Ağırlık Kaldıran Kadınların Doğurganlığı Olumsuz Yönde Etkilenebilir
Fiziksel olarak iş yerinde ağırlık kaldıran kadınların doğurganlığı olumsuz yönde etkilenebilir. Harvard T.H. Chan Halk Sağlığı Okulu’na göre ağır çalışma koşullarına sahip bir kadının gebe kalma kabiliyeti düşebilir
Bu konuyu açmamın sebebi annemin bana soyledikleriydi hiç aklımda yoktu aslında ama düşününce olabilir mi acaba dedim .
Ben 25 yaşındayım 17 yaşından 23 Yaşıma kadar markette çalıştım şartlar ağırdı soğuktu ağır kaldırırdim bazen ayakkabımi çıkartıp yalın ayakla çalıştığım oldu vs vs düşününce bu aklıma takılmadı değil acaba gerçekten etkilenmiş olabilir miyim ? Kafama takıldı yanıtlar için teşekkürler şimdiden

Ben böyle bi konu açmıştım arada bakıyorum hiç yorum gelmedi bari burda aktif konuşuyoruz siz yorum yaparmisiniz 🤗

Fiziksel olarak iş yerinde ağırlık kaldıran kadınların doğurganlığı olumsuz yönde etkilenebilir. Harvard T.H. Chan Halk Sağlığı Okulu’na göre ağır çalışma koşullarına sahip bir kadının gebe kalma kabiliyeti düşebilir
Bu konuyu açmamın sebebi annemin bana soyledikleriydi hiç aklımda yoktu aslında ama düşününce olabilir mi acaba dedim .
Ben 25 yaşındayım 17 yaşından 23 Yaşıma kadar markette çalıştım şartlar ağırdı soğuktu ağır kaldırırdim bazen ayakkabımi çıkartıp yalın ayakla çalıştığım oldu vs vs düşününce bu aklıma takılmadı değil acaba gerçekten etkilenmiş olabilir miyim ? Kafama takıldı yanıtlar için teşekkürler şimdiden

Ben böyle bi konu açmıştım arada bakıyorum hiç yorum gelmedi bari burda aktif konuşuyoruz siz yorum yaparmisiniz 🤗
Sanmıyorum canım yengemin ailesi çiftçilikle uğraşır yengem de tarlaya gider gelirmiş onlarla ayrıca da bir ara yemek fabrikasında çalışmış sebze kasaları filan gelince kaldırıp indirilmesine destek olmuş ama hemen gebe kalıyor maşallah

Ayyy eridim resmen. Kocam bile bu iltifatı yapmadı bana 😍😍
Burası öyle bi yer ki bazen saatlerce bakıyorum konulara yorumları okuyorum burda bi kişi beta konusu açsa insana umut oluyor sanki ben hamileymişim gibi mutlu oluyorum gerçekten böyle bi sayfa iyi ki var

Ya sinir oldum şuan onlara ne yaa git dinleme onun hamileliğiyle seninki bir mı bu erkekleri de kv görümceler dolduruyor ona ayrı gıcık oluyorum
Eşim dolmaz Allah'ı var herkesi idare eder ne benim lafım onlara ne onalrın lafı bana değsin istemez.. ne dersem o olacakta gitse idim demek hep bunları dicektiler daha stres olacaktım köyde demek istedim...

Sanmıyorum canım yengemin ailesi çiftçilikle uğraşır yengem de tarlaya gider gelirmiş onlarla ayrıca da bir ara yemek fabrikasında çalışmış sebze kasaları filan gelince kaldırıp indirilmesine destek olmuş ama hemen gebe kalıyor maşallah
Bi sıkıntıda yok sebebi olmayınca insan daha da çok stres yapıyor yani bi sıkıntı olsa derim bu yüzden olmuyor diye ama bu sefer daha da sıkıntı olur diye diye ömrümü yiyip bitiriyorum

Ahh canim tesekkur ederim bende progestan fitil kullaniyorum bugun 4.yu kullandim birde coraspin verdi doktor tutunmasi icin.
benim ananemin bir lafi vardir kizlar biraz argo olacak ama kadinin ömrü ic camasirina bakmakla gecer diye yok adet oldummu yok kanamam oldumu yok su bu derken 😂😂
Doğru demiş kadıncağız 🤭 bende coraspirin kullanıyorum.

Eşim dolmaz Allah'ı var herkesi idare eder ne benim lafım onlara ne onalrın lafı bana değsin istemez.. ne dersem o olacakta gitse idim demek hep bunları dicektiler daha stres olacaktım köyde demek istedim...
He pardon anladım canım iyi yapmışsın gitmeyeyip benimde gorumce yok elti falan da yok burda okuduğum kadarıyla 😅😅

Yaa çok yeni hamilesin fasulye tanesi kadar 6 haftalık 😍😍 rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin bana da tez zamanda yorumların altına gebelik bilgilerimin yazılmasını nasip etsin 😅

Görümcen sağlıklı doğum da yapsa ayda 1 gitmeyerek hata ediyor. Ayrıca senin şuan kontrol altında olman lazım. Annende hava olsun diye kalmıyosun. İşte bazen erkekler.. ofhh.. sen eşine herkesin gebeliğinin hatta bir annenin her gebeliğinin farklı olabileceğini bu yüzden gebelik esnasında herkesin doğrusunun başka olacağını anlat canım erkekler bilmezler çünkü böyle şeyleri
Ben dinlemem giderim sonuçta Olsun diye bu kadar stres çeken ben...
Şimdi doktor bana ne söyleyecek diye stres eden ben..
Eşim biliyor canım ama onlarda artık orda görüntülü konuşurken söyledi bişi deyemedim laf değiştim mesajda bizimki normal mi dedim hemen cevap hatun gideriz stres etme dedi bende stres ettirmeyin dedim 👍

Ben dinlemem giderim sonuçta Olsun diye bu kadar stres çeken ben...
Şimdi doktor bana ne söyleyecek diye stres eden ben..
Eşim biliyor canım ama onlarda artık orda görüntülü konuşurken söyledi bişi deyemedim laf değiştim mesajda bizimki normal mi dedim hemen cevap hatun gideriz stres etme dedi bende stres ettirmeyin dedim 👍
Benimde kocam hatun der hep hoşuma gitti bi an kendimi canlandırdım ne yalan soylıyım bide 2 günlük gor3vde olunca özledim de ondan sanırım 😍

2 ay önce düğününe gittiğimiz kız hamileymiş. Millete gökten embriyo yağıyor, Bi bize düşmüyor 😂
Yarama tuz bastın desem yalan olmaz bizden 2 ay sonra evlenen ark hamileydi dogurdu kızı 8 aylık oldu şimdi de 24 haftalık hamileymiş :110::işsiz:

Canım bende Trabzon luyım her yaz dünya fındık toplar çuvallar taşıdık..
Annem 5 evladı var.
Ablam 4
2. Ablamda 3
Ben gebelik oldu ama sonuç hüsran
Kız kardeşim yeni evli
Erkek kardeşim bekar
Aynı şekilde yengem de 6 evlat teyzem de 6 evlat yani eskilerde de dünya tarla Toprak işi vardı.

Canım bende Trabzon luyım her yaz dünya fındık toplar çuvallar taşıdık..
Annem 5 evladı var.
Ablam 4
2. Ablamda 3
Ben gebelik oldu ama sonuç hüsran
Kız kardeşim yeni evli
Erkek kardeşim bekar
Aynı şekilde yengem de 6 evlat teyzem de 6 evlat yani eskilerde de dünya tarla Toprak işi vardı.
Yaa işte insan ister istemez sebeb arıyor maşallah sizinde aile bizim gibi kalabalikmis ❤😍

He pardon anladım canım iyi yapmışsın gitmeyeyip benimde gorumce yok elti falan da yok burda okuduğum kadarıyla 😅😅
Aslında normalde çok iyyiyim görümcemlerle k.valimle ama hassas bu konu şimdi benim için ondan sinirlendim.

Back
X