- 26 Mart 2018
- 28.483
- 128.071
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #54.701

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim gelinde 8 günü geçti anca idrarda gördü, kan verdiğinde de betası 120 idi. Hamileliği Çokta sağlıklı ilerliyor.Test bitti ayşoş ya .. nasılsa hep negatif diye almadım bir dahapazartesiye kadar olmazsam alırım bir daha napim :)) ama adet olmadım 5 gün geçti
Ooo menüler bayağı sağlam bugün :))
Vayy sen mi yaptın kızellerine sağlık
Teşekkür ederim bende takip ediyorum tabi gelişmeleri yazarımAhhh dua olsun kabul olsun diyelim buna
Hadi güzel haberlerle inşallah.. gelişmeleri yaz muhakkak seni merak ediyorum
Hepsi mi aynı olur mübarek.. et yemeyince doymuyorum diyor benimki de
Ahh bu karantina günleri var yaaa insanın bütün düzenini bozuyor gerçekten benim bütün uyku düzenim bozuldu mesela gece 3 ten önce uyuyamıyorum sabah da kalkamıyorum
Canım benim hoşgeldin gebe kalmana o kadar sevindim ki iyi ki bizimle paylaştın, umudumuz oluyorsunuz bizim için de dua et :) canım 2 güne bir en az %60 artmalı ve sen bu artışı sağlamışsın herşey güzel ilerleyecek inşallahHaberdar et muhakkak
Google ye yaz bakim nasıl birşey çıkacak görsel
Bazen deli ediyorlar insanı yaagece çıldıracaktım
Biz o kısımları geçtik diziyi bitiriyoruz şuan canım![]()
Bana da saçma geldierkeklere yapılıcaksa olabilir belki sonuçta x ve y erkekten geliyo. Benim eşim sağlıkçı mesela sürekli radyasyona maruz kalmada y kromozomu ölüyormuş ve genelde kız çocukları oluyormuş. Böyle bişey yazsa neyse dicemde
yumurta napıyo y gelirse seni alamam kusura bakma diyip x mi bekliyo
o da mı trip atıyo ya bizim gibi
Oyy canım benim ellerin dert görmesin bir gün yap da biz de yiyelim (balığı ağzına koymayan kadın)Ben yaptım canım. Balık çok seviyorum, gayet de iyi yaparım. Bilhassa somon balığınıkayınvalidem ben gelince pek yemek yapmıyor.
![]()
Ahh teom ya birbirimizin en büyük dileğimiz bu değil mi zatenLaRisaCca ya senin adetin hiç gecikmezdi, inşallah güzel gelişmeler olur yaaa. Öyle çok istiyorum ki bunu
![]()
Ayşoş ciddi misin yaBizim gelinde 8 günü geçti anca idrarda gördü, kan verdiğinde de betası 120 idi. Hamileliği Çokta sağlıklı ilerliyor.
Ovu testi de mi yok evdeOyy canım benim ellerin dert görmesin bir gün yap da biz de yiyelim (balığı ağzına koymayan kadın)
Ahh teom ya birbirimizin en büyük dileğimiz bu değil mi zateninşallah canım benim ya.. yani bilmiyorum bu ay herkes beni arayıp seni rüyamda gördüm diyor ya ölecem ya hamile kalacam diyordum
hatta bi kuzenim rahmetli babamla dayımı bizim evde görmüş şifalı otlar kaynatıyomuşum onlara iyi gelsin diye
o kadar kafayı kırdım düşün
Ayşoş ciddi misin yaumudum var mı yani
Valla yok kız hepsini yedimOvu testi de mi yok evde![]()
Seni müsrif seniValla yok kız hepsini yedim![]()
He he evde ki bütün deterjanlara işe bakimm hemenÇamaşır suyuna işeyim![]()
AhahhahSeni müsrif senipazartesiyi bekleyeceğiz artık
![]()
Önce parke silme deterjanına işeyim zaten rengi sarı hiç belli olmazHe he evde ki bütün deterjanlara işe bakimm hemen![]()
Ahahahah :)) 1 bardak domestos yeter mi işemek içinLaRisaCca sizin evdeki deterjanlara kafi gelmezse komşulardan da ödünç topla
bir de gitmişken komşulara test de sor
belki vardır
![]()
Daha önce olmuş yine olur neden olmasınValla yok kız hepsini yedim![]()
Tam ölçüsünü bilmiyorum, yanlış olmasın şimdiAhahahah :)) 1 bardak domestos yeter mi işemek için
Daha önce olmuş yine olur neden olmasın![]()
1 bardak domestosa 50 ml idrarTam ölçüsünü bilmiyorum, yanlış olmasın şimdi![]()
Evet kürleri de deniyorum, buhar banyolarını da. Allah'tan ümit kesilmez. Bakalım nasip, çok teşekkür ederimAhahahahyavrucuk ya kıyamam
Allah sizi selamete çıkarsın annesi
İnşallah canım benim kendini sıcak tut
Benim de 5 gün geçti ama dün sabah ilk idrarla test yapmıştım negatifti senin gibi ben de beklemedeyim
Ohhhh afiyetler olsun canımıniçiii mis gibi
Canım herkeste belirtiler aynı olmayacağı gibi herkesin her gebeliğinde de belirtiler aynı olmayabilir bu şekilde yorumlama
Canım kistler ameliyat ile alınamıyor mu? Soğan suyu ile kistlerinden kurtuluyormuş insanlar hiç duydun mu?
Ne demek canım benimEvet kürleri de deniyorum, buhar banyolarını da. Allah'tan ümit kesilmez. Bakalım nasip, çok teşekkür ederim
Amin inşallah. Allahım isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasınNe demek canım benimİnşallah bu ay gebe kalırsın