Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Test bitti ayşoş ya .. nasılsa hep negatif diye almadım bir daha 😂 pazartesiye kadar olmazsam alırım bir daha napim :)) ama adet olmadım 5 gün geçti

Ooo menüler bayağı sağlam bugün :))

Vayy sen mi yaptın kız 😂 ellerine sağlık
Bizim gelinde 8 günü geçti anca idrarda gördü, kan verdiğinde de betası 120 idi. Hamileliği Çokta sağlıklı ilerliyor.

Ahhh dua olsun kabul olsun diyelim buna 🤗

Hadi güzel haberlerle inşallah.. gelişmeleri yaz muhakkak seni merak ediyorum

Hepsi mi aynı olur mübarek.. et yemeyince doymuyorum diyor benimki de

Ahh bu karantina günleri var yaaa insanın bütün düzenini bozuyor gerçekten benim bütün uyku düzenim bozuldu mesela gece 3 ten önce uyuyamıyorum sabah da kalkamıyorum 😑

Canım benim hoşgeldin gebe kalmana o kadar sevindim ki iyi ki bizimle paylaştın, umudumuz oluyorsunuz bizim için de dua et :) canım 2 güne bir en az %60 artmalı ve sen bu artışı sağlamışsın herşey güzel ilerleyecek inşallah ❤️ Haberdar et muhakkak

Google ye yaz bakim nasıl birşey çıkacak görsel 😁

Bazen deli ediyorlar insanı yaa 🤬 gece çıldıracaktım

Biz o kısımları geçtik diziyi bitiriyoruz şuan canım 😂
Teşekkür ederim bende takip ediyorum tabi gelişmeleri yazarım

Bana da saçma geldi 😅 erkeklere yapılıcaksa olabilir belki sonuçta x ve y erkekten geliyo. Benim eşim sağlıkçı mesela sürekli radyasyona maruz kalmada y kromozomu ölüyormuş ve genelde kız çocukları oluyormuş. Böyle bişey yazsa neyse dicemde 🙄 yumurta napıyo y gelirse seni alamam kusura bakma diyip x mi bekliyo 😅 o da mı trip atıyo ya bizim gibi
😂😂 Allah iyiligini versin

Ben yaptım canım. Balık çok seviyorum, gayet de iyi yaparım. Bilhassa somon balığını 😂kayınvalidem ben gelince pek yemek yapmıyor. 😊
Oyy canım benim ellerin dert görmesin bir gün yap da biz de yiyelim (balığı ağzına koymayan kadın) 😂
LaRisaCca LaRisaCca ya senin adetin hiç gecikmezdi, inşallah güzel gelişmeler olur yaaa. Öyle çok istiyorum ki bunu ❤️
Ahh teom ya birbirimizin en büyük dileğimiz bu değil mi zaten 🥰 inşallah canım benim ya.. yani bilmiyorum bu ay herkes beni arayıp seni rüyamda gördüm diyor ya ölecem ya hamile kalacam diyordum 😂 hatta bi kuzenim rahmetli babamla dayımı bizim evde görmüş şifalı otlar kaynatıyomuşum onlara iyi gelsin diye 😂 o kadar kafayı kırdım düşün
Bizim gelinde 8 günü geçti anca idrarda gördü, kan verdiğinde de betası 120 idi. Hamileliği Çokta sağlıklı ilerliyor.
Ayşoş ciddi misin ya 😱 umudum var mı yani

Oyy canım benim ellerin dert görmesin bir gün yap da biz de yiyelim (balığı ağzına koymayan kadın) 😂

Ahh teom ya birbirimizin en büyük dileğimiz bu değil mi zaten 🥰 inşallah canım benim ya.. yani bilmiyorum bu ay herkes beni arayıp seni rüyamda gördüm diyor ya ölecem ya hamile kalacam diyordum 😂 hatta bi kuzenim rahmetli babamla dayımı bizim evde görmüş şifalı otlar kaynatıyomuşum onlara iyi gelsin diye 😂 o kadar kafayı kırdım düşün

Ayşoş ciddi misin ya 😱 umudum var mı yani
Ovu testi de mi yok evde 😂

Ahahahah 😂 yavrucuk ya kıyamam 😁 Allah sizi selamete çıkarsın annesi

İnşallah canım benim kendini sıcak tut

Benim de 5 gün geçti ama dün sabah ilk idrarla test yapmıştım negatifti senin gibi ben de beklemedeyim 😁

Ohhhh afiyetler olsun canımıniçiii mis gibi ❤️

Canım herkeste belirtiler aynı olmayacağı gibi herkesin her gebeliğinde de belirtiler aynı olmayabilir bu şekilde yorumlama ❤️

Canım kistler ameliyat ile alınamıyor mu? Soğan suyu ile kistlerinden kurtuluyormuş insanlar hiç duydun mu?
Evet kürleri de deniyorum, buhar banyolarını da. Allah'tan ümit kesilmez. Bakalım nasip, çok teşekkür ederim

Back
X