- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.891
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #54.761
İstemem kız öyle sevinçDüşünsene canım o ay hamile kalırmışız, ama çarpıldığımız için sevincini yaşayamazmışızben de paratoner özelliği çok bilirsin
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstemem kız öyle sevinçDüşünsene canım o ay hamile kalırmışız, ama çarpıldığımız için sevincini yaşayamazmışızben de paratoner özelliği çok bilirsin
![]()
Kiz orda ne yapsalar insanin cani cekiyo.Aslında hiç sevmem ama çöp boğaz olmuşum kaç gündür herşeyi ağzıma sokasım geliyo![]()
Senin canın sağolsun canım benimLaRisaCca lari senin port bebeyi esime gosterdim bundan yapmayi dusunuyorum diye . Yok canim sen ne ara yapicam dedi ama cokta begendi guzel olmus dedi. Vaktim olursa yapmayi dusunuyorum. Yada sen bu ay hamis olursan sana kitliycem haberin olsun
![]()
Canım ben orda pişen eti yesem kusarım az pişmiş et nedir ya kan akıyo içindenKiz orda ne yapsalar insanin cani cekiyo.
Canim persembe gidicem 2 yumurtam vardi 21 ve 17mm
Ona bende katiliyorum. Kiz bildigin cig et yiyolar. Ben onlarin hep iyi pismisini dusunuyorumCanım ben orda pişen eti yesem kusarım az pişmiş et nedir ya kan akıyo içinden![]()
Seninkini fazla pişiririzCanım ben orda pişen eti yesem kusarım az pişmiş et nedir ya kan akıyo içinden![]()
Öyle olmuş olabilir benceCanim persembe gidicem 2 yumurtam vardi 21 ve 17mm
Bide ben gec yumurtladim yani yumurtalarim gec buyudu bu sebeple ovitrelleyi gec vurdu normalde 14 kasimda adet oldum ama ignemi 9 aralikta vurulabildim ilk iliskide 11inde oldu.
bu cogul gebeligide soyleyen 2.kisisin icinize mi dogduu acabaa![]()
Yaptıkları yemek yemek değil gel ben sana bi yemekler yaparım parmaklarını yersinOna bende katiliyorum. Kiz bildigin cig et yiyolar. Ben onlarin hep iyi pismisini dusunuyorum![]()
Sen yiyebilir misin öyle kız? Benim babam dalağı kanlı kanlı yerdiSeninkini fazla pişiririz![]()
Camasir suyu testimii kuzum
Canim senin yaptiklarin zaten bambaska kuzumÖyle olmuş olabilir bencebu ihtimal var keşke olsan kız
Yaptıkları yemek yemek değil gel ben sana bi yemekler yaparım parmaklarını yersinneymiş yuvarlama yapmış somer şef resmen saçmalamıştı
![]()
Oyle canim yoksa onlarin yaptigini biz yiyemeyiz. Cig bu diye geri gonderirim valla.
Evet beeybbCamasir suyu testimii kuzum![]()
Kaynanam antepli yuvarlamanın ertesi günü çok sinirliydi rezil etti antebi diyo bi de kalkmış bize kadar gelmiş bunu söylemek içinCanim senin yaptiklarin zaten bambaska kuzumhatay mutfagida zaten dillerre destan yani. Somer onun yanina gelemez.
Öyle olmuş olabilir bencebu ihtimal var keşke olsan kız
Yaptıkları yemek yemek değil gel ben sana bi yemekler yaparım parmaklarını yersinneymiş yuvarlama yapmış somer şef resmen saçmalamıştı
![]()
Kuzum rahmetli baban gece gece rahmet istedi. Allah rahmet eylesin.Sen yiyebilir misin öyle kız? Benim babam dalağı kanlı kanlı yerdiAllah rahmet eylsn
Ben de 32 yaşımdayım canım evet zor olur ama kendilerini kurtarabildikten sonra ne güzel olurlarAyy inan hic bilmiyorum ne diyecegimizordur cok ya aslinda olsa iyi olur 32yasindayim birdaha ugrasmam. Ama bakmasi da cok zordurr
Allah razı olsun canım benimKuzum rahmetli baban gece gece rahmet istedi. Allah rahmet eylesin.![]()