Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
LaRisaCca LaRisaCca lari senin port bebeyi esime gosterdim bundan yapmayi dusunuyorum diye . Yok canim sen ne ara yapicam dedi ama cokta begendi guzel olmus dedi. Vaktim olursa yapmayi dusunuyorum. Yada sen bu ay hamis olursan sana kitliycem haberin olsun 🤣🤣
Senin canın sağolsun canım benim 😂😂😂 ben zatennnn acılarınnn esiri olmuşummmm

Bolovia Bolovia canım kontrolün ne zaman ? Kaç yumurtan olmuştu? Çoğul gebelik de olabilir 😍
Canim persembe gidicem 2 yumurtam vardi 21 ve 17mm
Bide ben gec yumurtladim yani yumurtalarim gec buyudu bu sebeple ovitrelleyi gec vurdu normalde 14 kasimda adet oldum ama ignemi 9 aralikta vurulabildim ilk iliskide 11inde oldu.

bu cogul gebeligide soyleyen 2.kisisin icinize mi dogduu acabaa 😂😂🥰

Canim persembe gidicem 2 yumurtam vardi 21 ve 17mm
Bide ben gec yumurtladim yani yumurtalarim gec buyudu bu sebeple ovitrelleyi gec vurdu normalde 14 kasimda adet oldum ama ignemi 9 aralikta vurulabildim ilk iliskide 11inde oldu.

bu cogul gebeligide soyleyen 2.kisisin icinize mi dogduu acabaa 😂😂🥰
Öyle olmuş olabilir bence 😍 bu ihtimal var keşke olsan kız 😂
Ona bende katiliyorum. Kiz bildigin cig et yiyolar. Ben onlarin hep iyi pismisini dusunuyorum 😂
Yaptıkları yemek yemek değil gel ben sana bi yemekler yaparım parmaklarını yersin 😂 neymiş yuvarlama yapmış somer şef resmen saçmalamıştı 😁

Yaptıkları yemek yemek değil gel ben sana bi yemekler yaparım parmaklarını yersin 😂 neymiş yuvarlama yapmış somer şef resmen saçmalamıştı 😁
Canim senin yaptiklarin zaten bambaska kuzum 😋hatay mutfagida zaten dillerre destan yani. Somer onun yanina gelemez.

Yok ya yiyemem. Ben de A archi88 gibi pişmiş hayal ediyorum 😂
😁 ben görünce hemen ıyk diyorum
Camasir suyu testimii kuzum🥰
Evet beeybb
Canim senin yaptiklarin zaten bambaska kuzum 😋hatay mutfagida zaten dillerre destan yani. Somer onun yanina gelemez.
Kaynanam antepli yuvarlamanın ertesi günü çok sinirliydi rezil etti antebi diyo bi de kalkmış bize kadar gelmiş bunu söylemek için 😂 anne dedim sakin ol adam kendine göre yorumlamış yorumlamasın diyor 😂

Ayy inan hic bilmiyorum ne diyecegimi😂😂 zordur cok ya aslinda olsa iyi olur 32yasindayim birdaha ugrasmam. Ama bakmasi da cok zordurr

Ayy inan hic bilmiyorum ne diyecegimi😂😂 zordur cok ya aslinda olsa iyi olur 32yasindayim birdaha ugrasmam. Ama bakmasi da cok zordurr
Ben de 32 yaşımdayım canım evet zor olur ama kendilerini kurtarabildikten sonra ne güzel olurlar 😍

Back
X