Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Con sukur canim suan gayet iyi gidiyoruz. Ama insanin olumsuz bi tecrubesi olunca ister istemez biraz korkuyla yaklasiyo sanirim. Ama bence senin adet simdilik gelmeyecek
Yok hayatım niye korkuyosun sende herşey yolunda bereket. Bende öyle değildi perde vardı ,bilmedik ki.. yok kuzum olmadım. Gebelikte bazen olur ya sancı gelir 1-2 saat durur gider. Öyleyim. Olacağım zamanı bekliyorum
Ayyy benim öyle oldu işte test aldım o yüzden bebek mi var acaba yaaa bide dün yazmıştın öncekinde de baya geç çıkmış testte nedense ben çok ümitliyim senden
Ayyy benim öyle oldu işte test aldım o yüzden bebek mi var acaba yaaa bide dün yazmıştın öncekinde de baya geç çıkmış testte nedense ben çok ümitliyim senden
Rabbimden dilerim canım İnşallah bebektir rabbim nasip etsin bu gecikmeyle Ya ben de zaten o gebelikten dolayı böyle şüphe içinde kalıyorum acaba diyorum olur mu olmaz mı
Canım sanki yakınlaştırıp uzaklaştırdığımda bi çizgi görüyorum hayalet çizgi gibi. Bilmiyorum yanlışmı görüyorum acaba. Ekran parlaklığınıda açtım daha net yani..