Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim doktorum hasar düşmeyene kadar 2.tüp bebeğe başlamayacak canım. Bizim bir negatif denememiz var. Ayrıca yaşayan hiç embriyo kalmamıştı. Sanırım o yüzden
En kötü karar kararsızlıktan iyidir canım Yap bi test negatifse ,o kan testini beklediğimiz ve negatif gelen süreç insanın kalbini yoruyor ,bunu yaşamış olmazsın
günooooooooo bebklerimmmmm nasılsınızzzzzz şimdi gel de oku sayfaları geriden gel bakalım hangi haberler, dedikodular var şimdi gel de oku hepsiniiii ama başta merak ediyorum LaRisaCca
regl oldun mu kuzu
günooooooooo bebklerimmmmm nasılsınızzzzzz şimdi gel de oku sayfaları geriden gel bakalım hangi haberler, dedikodular var şimdi gel de oku hepsiniiii ama başta merak ediyorum LaRisaCca
regl oldun mu kuzu
CAnım benim, inanki ben hepinizden daha çok merak ediyorum ama o kadar çok adet belirtim var ki ve o kadar çok adet olacak gibi hissim var ki.. yapasım gelmiyor
CAnım benim, inanki ben hepinizden daha çok merak ediyorum ama o kadar çok adet belirtim var ki ve o kadar çok adet olacak gibi hissim var ki.. yapasım gelmiyor
Ilk tüp bebek denemesinde adet günü uykudan ağrı ile uyandım ve okadar çok ağladım ki adet olacağım diye
Tabii sonuç hamileydim şimdi seni umutlandirmak istemem ama regl başlamadan umut bitmez